aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Με Τρισκόφσκι αλλά χωρίς Ροσάλες κόντρα στην Ανόρθωση

ΑΕΚ: Με Τρισκόφσκι αλλά χωρίς Ροσάλες κόντρα στην Ανόρθωση

Ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι της Δευτέρας (24/1) με την Ανόρθωση θα είναι ο Ιβάν Τρισκόφσκι. Όπως ανέφερε ο προπονητής της ΑΕΚ, Νταβίδ Καταλά μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τους αγώνες της ομάδας, ο Σκοπιανός επιθετικός έχασε προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες όμως το πρωί του Σαββάτου (22/1) γυμνάστηκε κανονικά και έθεσε εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

«Ήταν εκτός προπονήσεων τις προηγούμενες μέρες. Σήμερα προπονήθηκε και θα είναι διαθέσιμος για να αγωνιστεί. Είναι ο ηγέτης μας και είναι έτοιμος να ηγηθεί πνευματικά στην προσπάθεια που θα κάνουμε για τη νίκη», σημείωσε ο Ισπανός τεχνικός και στάθηκε στην αποφασιστικότητα του Τρισκόφσκι να αγωνιστεί στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Οι Λαρνακείς θα παραταχθούν χωρίς ένα βασικό γρανάζι. Ο Ρομπέρτο Ροσάλες δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της Δευτέρας, καθώς κλήθηκε στην Εθνική Βενεζουέλας. Ο Νταβίδ Καταλά διέψευσε πως ο διεθνής δεξιός μπακ αναχώρησε για την πατρίδα του επικαλούμενος οικογενειακό πρόβλημα. Μάλιστα είπε ότι η ΑΕΚ αιτήθηκε όπως ο ποδοσφαιριστής αγωνιστεί με την Ανόρθωση και ταξιδέψει στη συνέχεια για τη Βενεζουέλα, κάτι που απέρριψε η Ομοσπονδία της χώρας. Ο Ροσάλες θα χάσει, επίσης, τα παιχνίδια με Εθνικό για την 19η αγωνιστική και ΠΑΕΕΚ για το κύπελλο, ενώ δεν είναι βέβαιο ούτε πως θα προλάβει το ματς με τον Άρη για την 20η αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ