aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Με την ίδια «συνταγή»

ΑΕΚ: Με την ίδια «συνταγή»

Ο Νταβίδ Καταλά, όπως όλα δείχνουν, δεν θα αλλάξει την αγωνιστική προσέγγισή του σε σχέση με το προηγούμενο 90λεπτο απέναντι στην Ανόρθωση, στο σημερινό ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, για τη δεύτερη αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος. Από τη στιγμή που σχεδόν τα πάντα δούλεψαν αρμονικά για την ΑΕΚ, δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος για αλλαγή της «συνταγής».

Μία αλλαγή θεωρείται πάντως δεδομένη αφού ο Τόμοβιτς είναι τιμωρημένος (κάρτες) και ως εκ τούτου, τη θέση του στο κέντρο της άμυνας θα πάρει ο Γκονζάλες. Παρτενέρ του θα είναι ο Μιλίτσεβιτς (στο τέρμα ο Λεάλ) και στα άκρα της οπισθοφυλακής οι Ροσάλες, Εγγλέζου. Από εκεί και πέρα, το δίδυμο στα χαφ Λέντες-Εσπινόσα είχε αρμονική συνύπαρξη στο προηγούμενο ματς, επομένως δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν ο Μάμας μείνει στον πάγκο.

Οι Άλντμαν και Φαράζ έχουν το προβάδισμα για τις θέσεις των πλάγιων επιθετικών, την ίδια ώρα που αποτελεί ερωτηματικό κατά πόσον παρτενέρ του Τρισκόφσκι στην κορυφή θα παραμείνει ο Ντάρμπισαϊρ ή θα επιλεγεί ο Ρόμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ