aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Με την ίδια (επιτυχημένη) συνταγή

ΑΕΚ: Με την ίδια (επιτυχημένη) συνταγή

Στην «Κόσισκα Αρένα», χωρητικότητας 12.658 θεατών, νεόδμητο στάδιο στο Κόσιτσε, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σλοβακίας μετά την πρωτεύουσα Μπρατισλάβα, αρχίζει στις 20:30 η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ. Η αποστολή των δευτεραθλητών μας, πάτησε χθες αργά το απόγευμα επί σλοβάκικου εδάφους, κουβαλώντας στις αποσκευές μεγάλη θέληση και αποφασιστικότητα ενόψει του αυριανού ματς με την Ντνίπρο (20:00 / Primetel2) για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Χοσέ Λουίς Ολτρα και οι βοηθοί του, προετοίμασαν τους ποδοσφαιριστές για γερή μάχη απέναντι στην ουκρανική ομάδα, βασιζόμενοι στην αγωνιστική φιλοσοφία των τεσσάρων επίσημων αγώνων που προηγήθηκαν. Δηλαδή; Οι Λαρνακείς, δεν θα ταμπουρωθούν στην άμυνα, περιμένοντας τον αντίπαλο. Θα προσπαθήσουν να θέσουν τους δικούς τους «κανόνες» στο 90λεπτο ώστε να περάσουν σαφή μηνύματα στην Ντνίπρο.

Θέλουν να κυκλοφορήσουν γρήγορα την μπάλα και εκμεταλλευόμενοι τους κενούς χώρους, να ανιχνεύσουν το μονοπάτι που οδηγεί στο αντίπαλο πλεκτό. Σκόραραν, εξάλλου, σε όλα ανεξαιρέτως τα παιχνίδια, κάτι που θα επιδιώξουν να πράξουν άλλη μία φορά, ενώ παράλληλα θέλουν να διαφυλάξουν τα νώτα τους ώστε να μη δεχθούν γκολ.

«Στοχεύουμε σε καλή παρουσία, να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στο Βελιγράδι και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει με ναυλωμένη πτήση από το αεροδρόμιο Λάρνακας. «Είναι μεγάλο ερωτηματικό και αυτό προκύπτει για κάθε ομάδα από την Ουκρανία. Αν θα παίξει ρόλο, είναι κάτι που θα φανεί στο γήπεδο», σχολίασε ο Κυριάκος Δημητρίου όσον αφορά στην έλλειψη αγωνιστικού ρυθμούς της Ντνίπρο. «Η μοναδική διαφοροποίηση σε σύγκριση με το Βελιγράδι είναι η επιστροφή του Κύπρου Χριστοφόρου. Ο Άνχελ Γκαρσία δεν τα κατάφερε, έμεινε Κύπρο», είπε, κληθείς να σχολιάσει τα αγωνιστικά δεδομένα.

Μία ώρα πριν από την έναρξη της προπόνησης, δηλαδή στις 19:30 (ώρα Κύπρου), ο κόουτς της ΑΕΚ θα μιλήσει στους εκπροσώπους Τύπου. H αποστολή θα επιστρέψει στην Κύπρο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (01:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ