aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΑΕΚ: Με στόχο το καλό ποδαρικό κόντρα στους Τούρκους! (δηλώσεις Παλάλα)

ΑΕΚ: Με στόχο το καλό ποδαρικό κόντρα στους Τούρκους! (δηλώσεις Παλάλα)

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η AEK η οποία δεν κατάφερε να προκριθεί στη φάση των ομίλων του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ, αρχίζει σήμερα την προσπάθειά της στο FIBA Europe cup, όπου πέρυσι έγραψε Ιστορία. Οι κιτρινοπράσινοι, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της διοργάνωσης (έβδομος όμιλος) αντιμετωπίζουν απόψε (19:00 / Cytavision Sports 6) την τουρκική Γκαζιαντέπ και θέλουν να κάνουν ποδαρικό ώστε να επαναλάβουν ό,τι και πέρυσι.

Η αναφορά στον στόχο είναι απλή. Είναι όμως και η ιδιαιτερότητα που κρύβει το αποψινό παιχνίδι, κάτι που έχει να κάνει με την προέλευση του αντιπάλου, ο οποίος προέρχεται από την Τουρκία και όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό. Έλα όμως που υπάρχει και μια σύμπτωση και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο προπονητής της ομάδας αυτής είναι Έλληνας και πρόκειται για το Στέφανο Δέδα.

Ο Έλληνας τεχνικός, έχει φτιάξει ένα δυνατό, όσο και υπολογίσιμο σύνολο, ακόμη και στο δυνατό πρωτάθλημα των γειτόνων… Η Γκαζιαντέπ προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της, σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο και από αυτό που θα παρουσιάσει απόψε, ξεχωρίζουν οι Αμερικανοί Γουίλ Τσέρι, Μάρκους Χέισλιπ, ο Καναδός Άντριου Ράουτινς, o Σλοβένος Τζούρε Μπάλασιτς, ο Κροάτης Τόμισλαβ Ρούζιτς και ο Βούλγαρος Ντέγιαν Ιβάνοφ.

Θα τα καταφέρει απέναντι σε αυτήν τη δυνατή ομάδα η ΑΕΚ; Στον πολύπειρο από τέτοια παιχνίδια, Γιώργο Παλάλα ο λόγος, που αναφέρει τα παρακάτω: «Πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο, όμως από τη στιγμή που το παιχνίδι θα γίνει στη δική μας έδρα και με βάση της μεγάλες δυνατότητες που έχουμε ως ΑΕΚ, φυσικά και μπορούμε να φθάσουμε στη νίκη, που είναι ο στόχος μας. Το σημαντικότερο όμως, δεν είναι μόνο το τι θα κάνουμε εμείς οι παίκτες εκτός των τεσσάρων γραμμών, αλλά η παρουσία του κόσμου. Η διοίκηση έχει κάνει πολλές κλήσεις προς τους φίλους της ομάδας μας, για να δώσει ένα εντυπωσιακό παρών και είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος της ΑΕΚ, θα ανταποκριθεί και με την ιαχή του, θα μας σπρώξει προς τη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ