aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Με ρεκόρ εξαετίας σε απόσταση βολής από την κορυφή

ΑΕΚ: Με ρεκόρ εξαετίας σε απόσταση βολής από την κορυφή

Η ιστορία έγραψε πως η ΑΕΚ πέρασε με «διπλό» (1-0) από την πρώτη επίσκεψη της στο νέο γήπεδο της Δόξας. Οι Λαρνακείς πέρασαν δύσκολα το βράδυ της Παρασκευής (9/12) στην Περιστερώνα. Έπαιξαν με τη «φωτιά», αλλά δεν κάηκαν. Κατάφεραν να πανηγυρίσουν ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο» και συνεχίζουν την αντεπίθεσή τους. Ήταν η έκτη διαδοχική επιτυχία για την ΑΕΚ, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ εξαετίας για τους κιτρινοπράσινους.

Τελευταία φορά που «έτρεξαν» ανάλογο ή μάλλον καλύτερο σερί νικών ήταν τη σεζόν 2016-17 όταν πέτυχαν οκτώ διαδοχικές επιτυχίες επί Καρμιώτισσας, Δόξας, Απόλλωνα, Εθνικού, Ανόρθωσης, Νέα Σαλαμίνας, Άρη και ΑΕΖ. Μάλιστα, η εστία του Πίριτς έμεινε απαραβίαστη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.

Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα διεκδικεί Όσκαρ ειλικρίνειας με τις δηλώσεις του. Χαρακτήρισε καταστροφή το δεύτερο ημίχρονο της ομάδας του, παραδέχθηκε ότι το γκολ του Γκιούρσκο ήταν τυχερό (αφού η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι του Αντενόν μετά την εκτέλεση φάουλ του Ούγγρου και κατέληξε στα δίχτυα) και σημείωσε πως ο αντίπαλος άξιζε περισσότερα στο παιχνίδι.

Αυτό που κρατάνε οι Λαρνακείς είναι πως πέτυχαν το ζητούμενο σε μια βραδιά ζόρικη με προβληματική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και δεν έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν στο -2 και σε απόσταση βολής τη διαφορά από την κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ