aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Με φόρα κόντρα στην Ομόνοια

ΑΕΚ: Με φόρα κόντρα στην Ομόνοια

Την 6η συναπτή νίκη που την έφερε στους 31 βαθμούς και αυτομάτως στη… συγκατοίκηση στο δεύτερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας και στο -2 από την κορυφή, παρέα με την Πάφος FC, πέτυχε χθες βράδυ η ΑΕΚ. Παρά το γεγονός πως αγχώθηκε και πιέστηκε μέχρι να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Δόξας, βρήκε τον τρόπο να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς από την Περιστερώνα, έφτασε σε διψήφιο αριθμό νικών (10) χάρη σε γκολ του Γκιούρτσο μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 60ό λεπτό.

Διατήρησε για τέταρτη σερί αγωνιστική το μηδέν παθητικό και με… φόρα, οδηγείται στο εντός έδρας ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ομόνοια (16/12). Η ομάδα του Όλντρα, εν ολίγοις, μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ (0-1) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, δεν άφησε ούτε ένα βαθμό να πέσει έξω από το σακούλι!

Η ΑΕΚ δεν έφτασε στο ύψος μίας καλής εμφάνισης. Παρόλο που μπήκε αποφασιστικά, ανανέωνε επιθέσεις και πίεσε τους πράσινους της Κατωκοπιάς στο πρώτο μισό του 90λέπτου, δεν είχε την απαιτούμενη διάρκεια, βάζοντας τον κόσμο της σε μεγάλη αγωνία έως το φινάλε. Ευτύχησε να προηγηθεί (με δόση τύχης) και στη συνέχεια, προσπάθησε περισσότερο να διαχειριστεί το προβάδισμα. Τέλος καλό, όμως, όλα καλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ