aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Με έξτρα κίνητρο το όνειρο

ΑΕΚ: Με έξτρα κίνητρο το όνειρο

Ειλημμένη απόφαση είναι η ποιοτική ενίσχυση της ΑΕΚ τον Ιανουάριο. Ο Άντρος Καραπατάκης είναι έτοιμος να ικανοποιήσει κάθε χειμερινή μετεγγραφική επιθυμία του Τσάβι Ρόκα, με στόχο να κυνηγήσει η ομάδα της Λάρνακας το όνειρο της κατάκτησης του πρώτου πρωταθλήματος της ιστορίας της.

Χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «Goal.com.cy», φέρνει τρεις ποδοσφαιριστές ως υποψήφιους να αποχωρήσουν τον χειμώνα. Πρόκειται για τους Χοσέ Ρόμο, Βίκτορ Ολατούντζι και Ερνέστ Ασάντε. Δύο σέντερ φορ και ένας εξτρέμ δηλαδή, που ως πληροφορία έρχεται να ενισχύσει το ρεπορτάζ μας στις 23 του περασμένου Νοεμβρίου σχετικά με πρόθεση ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής. Πρωτίστως με εξτρέμ (ίσως δύο) και πιθανότατα με κεντρικό επιθετικό, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν αυτούς που θα αποχωρήσουν.

Ο Ρόκα εντόπισε ότι αυτές είναι οι θέσεις που αξίζει να εμβολιαστεί η ομάδα με πιο ποιοτικές λύσεις. Θα επιδιώξει να μετατρέψει σε πράξη τις σκέψεις του, έχοντας σύμμαχο τη διοίκηση του συλλόγου της Λάρνακας.

Οι ιθύνοντες των κιτρινοπρασίνων είναι εμπνευσμένοι από την πορεία της ομάδας, που κατάφερε να παραμείνει σε τροχιά τίτλου παρά τα βαρίδια του Γιουρόπα Λιγκ. Παρουσιάζεται πιο ώριμη από ποτέ για να φτάσει στον τίτλο, κάτι που δίνει έναν λόγο παραπάνω για να γίνει προσπάθεια ενδυνάμωσης μέσω μετεγγραφών.

Διαβάστε επίσης:

ΑΕΚ: Αναμονή για Λέντες, το σκέφτεται ο Όλτρα
ΑΕΚ: Οι σκέψεις ενίσχυσης και οι αδύναμοι κρίκοι ενόψει Ιανουαρίου
ΑΕΚ: Έπιασε δουλειά με στόχο το… εξάποντο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ