aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ: Με διπλό στόχο πάει στο Λευκόθεο

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Πριν από το τζάμπολ του εντός έδρας αγώνα, απέναντι στην αποδεκατισμένη ΕΘΑ, θα λέγαμε ότι η νίκη της ΑΕΚ, ήταν ένα αποτέλεσμα τόσο αναμενόμενο, άρα και ανάλογα εύκολη. Βέβαια, η ουσία για την ομάδα του Λίνου Γαβριήλ, εστιάστηκε στην εμφάνιση, μιας και ο Κύπριος τεχνικός ήθελε να δει κάποια πράγματα από τους παίκτες και τα σχήματα που χρησιμοποίησε…

Αυτά βέβαια είναι για «ιδιωτική χρήση» και για ευνόητους λόγους δεν βγαίνουν προς τα έξω.  Αυτό όμως που δεν είναι ανάγκη να μας πει κανείς από το στρατόπεδο της ΑΕΚ, είναι ότι ο στόχος στο σπουδαίο ντέρμπι που θα δώσει την Κυριακή (05/03, 15:30) στο Λευκόθεο, με το ΑΠΟΕΛ, θα είναι διπλός.

Η νίκη, με την οποία θα εξασφαλιστεί και μαθηματικά η 2η θέση της κανονικής περιόδου και ταυτόχρονα, μια ακόμη πειστική εμφάνιση, ανάλογη του δεύτερου ημιχρόνου, στο ντέρμπι με τον Κεραυνό.

Η ΑΕΚ θέλει να στείλει ένα ακόμη «ηχηρό μήνυμα» ενόψει των καθοριστικών αγώνων που πλησιάζουν (πλέι-οφ και ημιτελικοί κυπέλλου), ότι δηλαδή θα είναι πανέτοιμη στην κατάλληλη στιγμή.

Μη ξεχνάμε άλλωστε, ότι το μεγάλο στοίχημα της χρονιάς που ήταν η Ευρώπη χάθηκε, και επομένως στη Λάρνακα έχουν έναν επιπλέον λόγο να φθάσουν στην κατάκτηση του πρώτου νταμπλ της ιστορίας τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ