aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Με απαρτία κόντρα στην Ανόρθωση, τα δεδομένα για το αρχικό σχήμα

ΑΕΚ: Με απαρτία κόντρα στην Ανόρθωση, τα δεδομένα για το αρχικό σχήμα

Στις δύο τελευταίες προπονήσεις της ΑΕΚ πριν από το σαββατιάτικο ντέρμπι με την Ανόρθωση, σήμερα και αύριο δηλαδή, θα παρατηρηθεί απαρτία ποδοσφαιριστών. Χθες, επέστρεψαν οι Βόσνιοι διεθνείς Χρβόγε Μιλίτσεβιτς και Κενάν Πίριτς, ενώ σήμερα θα τεθούν στη διάθεση του Χοσλέ Λουίς Όλτρα οι Κύπρος Χριστοφόρου, Ιωακείμ Τούμπας (Κύπρος) και Όμρι Άλτμαν (Ισραήλ).

Είναι πολύ θετικό πάντως πριν από το σημαντικό παιχνίδι με τους κυανόλευκους της Αμμοχώστου, ότι από τις τάξεις των κιτρινοπρασίνων δεν αναφέρεται πρόβλημα τραυματισμού. Επίσης, από τους διεθνείς που απουσίασαν το προηγούμενο διάστημα, μόνοι οι Μιλίτσεβιτς και Πίριτς έχουν καπαρωμένη θέση στην ενδεκάδα, ενώ ο Άλτμαν θέτει υποψηφιότητα.

Επομένως, η συντριπτική πλειονότητα του ρόστερ και δη του μεθαυριανού βασικού σχήματος βρίσκεται στο «ΑΕΚ Αρένα» τις τελευταίες δύο εβδομάδες και προετοιμάζεται για το ματς με τη «Μεγάλη Κυρία». Κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Ροσάλες, ο οποίος απουσίασε κόντρα σε Ντιναμό Κιέβου, Νέα Σαλαμίνα και Πάφος FC. Διαφορετικά, τη θέση του δεξιού μπακ θα καλύψει ξανά ο Κάσας.

Βάσει των αγωνιστικών δεδομένων που προκύπτουν, το αρχικό σχήμα του ντέρμπι με την Ανόρθωση δεν αναμένεται να παρουσιάσει μεγάλη απόκλιση από το ακόλουθο: Τερματοφύλακας ο Πίριτς, αμυντικοί οι Ροσάλες ή Κάσας (δεξιά), Μιλίτσεβιτς, Τόμοβιτς και Γκαρσία (αριστερά), μέσοι οι Σανχούρχο, Λέντες και Τρισκόφσκι ή Άλτμαν (για τη θέση του επιτελικού), εξτρέμ οι Φαράζ, Γκιούρτσο και σέντερ φορ ο Ολατούντζι ή ο Λόπες. Μετά το πέρας των δύο εναπομεινασών προπονήσεων, ωστόσο, θα μπορούμε να ξέρουμε περισσότερα για τις προθέσεις του Όλτρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ