aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Με αλλαγές για να ξεμπερδεύει

ΑΕΚ: Με αλλαγές για να ξεμπερδεύει

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η ΑΕΚ αναμετράται σήμερα (18:00) με την Ομόνοια Αραδίππου στο γήπεδο «Αμμόχωστος» για τον θεσμό του κυπέλλου, θέλοντας να ξεπεράσει κι αυτό το εμπόδιο χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα, ώστε να κάνει και συντήρηση δυνάμεων ενόψει ΑΠΟΕΛ. Αναπόφευκτο άλλωστε, όσο κι αν στην ομάδα της Λάρνακας προσπαθούν να μην έχουν στο μυαλό τους το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ άφησε τον Τέτε εκτός αποστολής για τη σημερινή αναμέτρηση. Αναμένεται ότι και άλλοι παίκτες θα μείνουν εκτός αποστολής, ώστε να πάρουν ανάσες ενόψει του μεγάλου αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Όπως είναι λογικό, ο Ισπανός τεχνικός θα προβεί σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα που θα παρατάξει σήμερα.

Ο Γιωργαλλίδης πιθανότατα θα πάρει θέση για πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια και ο Τρουγιόλς στην άμυνα. Ο Μιντίκκης ίσως παίξει βασικός, ενώ θέση διεκδικούν επίσης οι Εγγλέζου, Χαραλάμπους, Χαραλαμπίδης και Ιωάννου, μεταξύ άλλων. Στόχος της τεχνικής ηγεσίας είναι να δώσει ανάσες σε βασικά γρανάζια, αλλά και ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ μέχρι σήμερα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ιδιάκεθ έχει δείξει ότι ξέρει πολύ καλά να διαχειρίζεται το ρόστερ. Παρά το συχνό «ροτέισιον» που πραγματοποιεί, η ΑΕΚ παρουσιάζεται συμπαγής, δουλεμένη και ανεπηρέαστη από τις αλλαγές. Κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου, ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα θα είναι πολύ μικρότερος, όμως ο Ιδιάκεθ συνέστησε προσοχή και υπομονή.

Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε όπως η ομάδα του επιδιώξει να καπαρώσει την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο για να μην αγχωθεί και να αναγκαστεί να ανεβάσει ρυθμούς. Η ΑΕΚ, πάντως, έχει δείξει ότι ξέρει να «καθαρίζει» παιχνίδια από νωρίς και θα επιδιώξει να το επαναλάβει και σήμερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ