aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Κόβει δρόμο ο Τρισκόφσκι

ΑΕΚ: Κόβει δρόμο ο Τρισκόφσκι

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για τον Ιβάν Τρισκόφσκι. Ο Σκοπιανός επιθετικός της ΑΕΚ αισθάνεται καλύτερα και συγκεντρώνει πιθανότητες, ώστε να προλάβει τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ. Η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει οριστικά στη σημερινή προπόνηση. Σε περίπτωση που κριθεί έτοιμος, τότε θα αποτελέσει επιπλέον επιλογή για τον Νταβίδ Καταλά στη ρεβάνς του 1-1 απέναντι στην ομάδα της Κερύνειας.

Το μόνο σίγουρο επί της παρούσης είναι πως στην πρεμιέρα των πλέι οφ, ο αρχισκόρερ των κιτρινοπράσινων θα είναι καθόλα πανέτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα του, ώστε να καταβάλει την αντίσταση της Ανόρθωσης το ερχόμενο Σάββατο μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Σε ένα ματς που θα απουσιάσει ο Ραφαέλ Ρόμο λόγω καρτών.

Διαθέσιμοι είναι οι Χρβόγιε Μιλίτσεβιτς και Ραφαήλ Μάμας, την ίδια ώρα που ο Σιμπρανχίτ Τάντι θα μείνει εκτός επιλογών στο ντέρμπι με την «Κυρία». Ο Νέναντ Τόμοβιτς, που επίσης συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, θα απουσιάζει από το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ (2η αγωνιστική πλέι οφ). Ανεξαρτήτως των διαθέσιμων και μη παικτών, για τους Λαρνακείς είναι πολύ σημαντικό να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων που προστάζει ο επαναληπτικός αγώνας με την ΠΑΕΕΚ, να συνεχίσουν την πορεία στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση, αντλώντας αυτομάτως σημαντική ώθηση ενόψει της συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ