aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Κόσμος πάει κι έρχεται

ΑΕΚ: Κόσμος πάει κι έρχεται

Οι πληροφορίες που ήθελαν ποδοσφαιριστές να αποχωρούν μαζικά από την ΑΕΚ επιβεβαιώθηκαν χθες. Οι κιτρινοπράσινοι με ανακοίνωση που εξέδωσαν ενημέρωσαν πως ολοκληρώθηκε η συνεργασία με εφτά ποδοσφαιριστές, των οποίων λήγουν τα συμβόλαια και δεν θα ανανεωθούν. Πρόκειται για τους Όιερ Σανχούρχο, Ρομπέρτο Ροσάλες, Κύπρο Χριστοφόρου, Αρτέμ Γκρόμοφ, Νεμάνια Νίκολιτς, Μαρίν Γιάκολις (ολοκλήρωση δανεισμού) και Μίλος Γκόρντιτς (ολοκλήρωση δανεισμού).

Παράλληλα, η Σλόβαν Λίμπερετς εξάσκησε το δικαίωμα αγοράς του Βίκτορ Ολατούντζι, κάνοντας δικό της τον Νιγηριανό επιθετικό. Όσον αφορά τα χρήματα που μπήκαν στο ταμείο της ομάδας της Λάρνακας από τη συγκεκριμένη πώληση, ο Κυριάκος Δημητρίου αρκέστηκε να σχολιάσει: «Είναι ένα σεβαστό χρηματικό ποσό».

Από εκεί και πέρα, αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει η παραμονή του Μπρούνο Γκάμα. Στο συμβόλαιο του Πορτογάλου, υπάρχει ρήτρα ανανέωσης, την οποία εκτός απρόοπτου θα εξασκήσει η ΑΕΚ και θα τον ξαναεγγράψει στο ρόστερ της.

Την ίδια ώρα, ο Φακούντο Σάντσες, τον οποίο ελλαδικά δημοσιεύματα σύνδεσαν το προηγούμενο διάστημα με την ομάδα της Λάρνακας, βρίσκεται σε επαφές με τον Τσάβι Ρόκα. Ο Αργεντινός μπακ κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε. Αν και οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνοντας από τους Λαρνακείς, υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον για τον Σάντσες και ενδεχομένως μάλιστα στο αμέσως επόμενο διάστημα να κατατεθεί επίσημη πρόταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ