aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: «Κόφτη» και αριστερό μπακ χωρίς πίεση χρόνου

ΑΕΚ: «Κόφτη» και αριστερό μπακ χωρίς πίεση χρόνου

Η ΑΕΚ έδειξε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ότι, διαθέτει ποιοτική ομάδα, με βάθος. Ωστόσο, ο Τσάβι Ρόκα σε συνεργασία με τον Νταβίδ Καταλά, θα επιδιώξει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ΑΕΚ, αυξάνοντας τις πιθανότητες για μια απολύτως πετυχημένη σεζόν. Γι’ αυτό και κινείται για εντοπισμό ανασταλτικού μέσου, αλλά και για νεαρό αριστερό μπακ που θα πάρει θέση στον κατάλογο Β. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής δεν βιάζεται να κάνει τις επιλογές του, από την στιγμή που στο ρόστερ υπάρχουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Όταν εντοπίσει αυτούς που θα κρίνει ότι είναι ικανοί να δώσουν το κάτι παραπάνω ή να προσδώσουν μεγαλύτερο βάθος, θα προχωρήσει τις διαδικασίες για σύναψη συνεργασίας.

Η σημερινή ημέρα είναι η τελευταία της 8ήμερης άδειας που παραχώρησε ο Καταλά στους ποδοσφαιριστές του. Από αύριο το πρωί επιστρέφουν και πάλι στις προπονήσεις, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ, στις 4 Ιανουαρίου.

Οι Λαρνακείς θα θελήσουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, δίνοντας συνέχεια στην προσπάθειά τους για υλοποίηση του στόχου τους. Για το πρώτο ματς στο 2022, ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν υπολογίζει τον Ροσάλες λόγω καρτών. Αντιθέτως, θα επανέλθει ο Μάμας που απουσίασε στο προηγούμενο ματς για τον ίδιο λόγο. Όσον αφορά στον Άνχελ Γκαρσία, η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά και θα διαφανεί τις επόμενες ημέρες εάν θα είναι διαθέσιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ