aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Κλειστή (και επικίνδυνη) στροφή

ΑΕΚ: Κλειστή (και επικίνδυνη) στροφή

Το είπε μία, το είπε δύο, το είπε και τρίτη φορά ο Νταβίδ Καταλά στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Ποιο; «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.» Ο προπονητής της ΑΕΚ, λοιπόν, περιμένει ότι οι ποδοσφαιριστές του θα περιορίσουν στο ελάχιστο τα λάθη, ιδιαίτερα τα αβίαστα, ανιχνεύοντας το μονοπάτι που οδηγεί στη δέκατη νίκη στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ. Πρόκειται για σημαντικό παιχνίδι καθώς οι Λαρνακείς, εάν επιστρέψουν στη βάση τους με άλλο ένα τρίποντο, ανανεώνουν αυτομάτως την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας, προσδοκώντας παραλλήλως σε άνοιγμα της ψαλίδας της διαφοράς από τις ομάδες που τους ακολουθούν.

«Θα είναι μεγάλο λάθος εάν νομίζουμε πως είναι εύκολο το ματς», υπογράμμισε ο Καταλά, σε μια προσπάθεια να προσγειώσει άπαντες, προσθέτοντας ότι «πρέπει να είμαστε συμπαγείς στην αμυντική λειτουργία και στην επίθεση να έχουμε προσωπικότητα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». Εκθείασε τη σημερινή αντίπαλο, λέγοντας ότι του αρέσει ως ομάδα, ιδιαίτερα όσον αφορά στο αμυντικό σκέλος, σημειώνοντας ότι οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι, ώστε να αποδράσουν με τους τρεις βαθμούς από το Μακάρειο Στάδιο. «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο από πλευράς απόδοσης για να πετύχουμε τον στόχο μας. Η ΠΑΕΕΚ δεν είχε καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, όμως θα είναι μεγάλο λάθος αν νομίζουμε πως είναι εύκολο το παιχνίδι», ανέφερε ο Καταλά.

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι θα βρίσκεται σε άλλο ένα ματς στην κορυφή της επίθεσης. Παρά το γεγονός πως έχει να σκοράρει από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ρωτήθηκε σχετικώς ο Καταλά, ξεκαθάρισε ότι δεν τον ανησυχεί, επισημαίνοντας πως κάνει πολύ καλή δουλειά στο γήπεδο, δείχνοντας ότι είναι ηγέτης. Οι Ιωακείμ Τούμπας και Τιάγκο Φερέιρα είναι διαθέσιμοι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα, όχι όμως και ο Ματ Ντάρμπισαϊρ. Τα τεστ για τον κορωνοϊό στην ομάδα της Λάρνακας είναι καθημερινά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ