aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Κλείνουν μια – μια οι εκκρεμότητες

ΑΕΚ: Κλείνουν μια – μια οι εκκρεμότητες

Νέα μετεγγραφή για την ΑΕΚ, που προχωρά σε διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ της. Ο σύλλογος της Λάρνακας ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον 28χρονο (19.9.1992) Ισπανό μέσο Χαβιέρ Εσπινόσα για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τα επόμενα 24ωρα για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

O Εσπινόσα, που αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός μέσος, στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν ήταν χωρίς ομάδα και στο δεύτερο αγωνίστηκε στη Φουενλαμπράδα, με την οποία μέτρησε 14 συμμετοχές.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπαρσελόνα Β (101 συμμετοχές, 14 γκολ) και ακολούθως αγωνίστηκε κατά σειρά στις Βιγιαρεάλ (15 συμμετοχές, 3 γκολ), Αλμερία (16 συμμετοχές, 1 γκολ), Έλτσε (39 συμμετοχές), Λεβάντε (28 συμμετοχές), Γρανάσα (28 συμμετοχές, 2 γκολ) και στην Ολλανδία με την Τβέντε (57 συμμετοχές, 8 γκολ). Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές Ομάδες της Ισπανίας. Η ομάδα της Λάρνακας κινείται και για τερματοφύλακα και εξτρέμ, ενώ ενδέχεται να γίνει άλλη μια προσθήκη.

Παράλληλα με την προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ, στην ΑΕΚ γίνονται ενέργειες για να τερματιστεί η συνεργασία με ποδοσφαιριστές που τέθηκαν εκτός πλάνου. Αυτοί είναι οι Τρουγιόλς, Φερνάντεθ και Σπιρόφσκι, οι οποίο ήδη ενημερώθηκαν για την απόφαση τεχνικού διευθυντή και προπονητή. Ιδιαίτερα για τους δύο πρώτους είναι έκπληξη η πιο πάνω απόφαση, αφού προηγουμένως δεν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη για αποχώρησή τους.

Επιπλέον, στην ΑΕΚ παραμένει και η εκκρεμότητα με άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές που τέθηκαν εκτός πλάνου από την αρχή της σεζόν και ακόμη να προκύψει συμφωνία για λύση της συνεργασίας τους. Πρόκειται για τους Τέουνκενς, Σούτερτεν, Χέιτλι και Γκαρσία. Γίνεται αντιληπτό πως, έχει αρκετή δουλειά ο Ρόκα και η διοίκηση της ΑΕΚ στο κεφάλαιο «τερματισμοί συμβολαίων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ