aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Κλείνει το μάτι στην κορυφή

ΑΕΚ: Κλείνει το μάτι στην κορυφή

Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην ΠΑΕΕΚ, είναι πολύ πιθανό η ΑΕΚ να βρεθεί στην πρωτοπορία στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα της Λάρνακας έχει φαινομενικά πολύ πιο εύκολο έργο σε σχέση με τον σημερινό πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Απόλλωνα. Η ομάδα της Λεμεσού θα αγωνιστεί την Κυριακή με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, σε μια δύσκολη αποστολή. Βεβαίως, αυτό που προέχει και απασχολεί όλους στην ΑΕΚ, είναι πως θα προετοιμαστεί κατάλληλα η ομάδα για να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και όχι τόσο τι θα κάνει ο Απόλλωνας.

Η ΑΕΚ, είναι η μοναδική ομάδα από τις δώδεκα του πρωταθλήματος, που διατηρεί το αήττητο στις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Προέρχεται από δύο νικηφόρα αποτελέσματα (Ολυμπιακός 1-0, Απόλλων 4-1) και θα θελήσει να τριτώσει το καλό. Έδειξε, ιδιαίτερα με την εμφάνιση απέναντι στον Απόλλωνα, ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Παράλληλα, με την «τεσσάρα» επί της λεμεσιανής ομάδας, απέκτησε τεράστια δυναμική.

Η προετοιμασία της ομάδα επαναρχίζει σήμερα, με τον Καταλά να αναμένει την επάνοδο των διεθνών για να δουλέψει στο πλάνο που θα ακολουθήσει στο προσεχές παιχνίδι. Δεν θα προλάβει ο Ροσάλες, που έχει αγώνα με την εθνική Βενεζουέλας ξημερώματα Παρασκευής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Επίσης, δεν θα είναι διαθέσιμος ο τραυματίας Άνχελ Γκαρθία και τη θέση στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής αναμένεται να καλύψουν οι Τάντι δεξιά και Εγγλέζου αριστερά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ