aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Κλείνει αισίως μια ενδεκάδα νέων παικτών

ΑΕΚ: Κλείνει αισίως μια ενδεκάδα νέων παικτών

Με γοργό ρυθμό συνεχίζεται ο μετεγγραφικός σχεδιασμός στην ΑΕΚ. Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Σιαθά, οι Λαρνακείς έφτασαν αισίως στις δέκα προσθήκες, καθώς είχαν προηγηθεί οι Ολατούντζι, Γκαρθία, Τιάγκο, Εγγλέζου, Ρομό, Μαρτίνεθ, Παρασκευά, Λέδες, Χριστοφόρου.

Υπενθυμίζουμε πως προ των πυλών βρίσκεται ο Ντέρμπισαϊρ, επομένως σύντομα θα σχηματιστεί αισίως μία ενδεκάδα νέων παικτών. Ο τεχνικός διευθυντής, Τσάβι Ρόκα, σχεδίασε με τέτοιο τρόπο τις κινήσεις του ώστε να παραδώσει στον προπονητή Νταβίδ Καταλά εγκαίρως τα πλείστα κομμάτια του μετεγγραφικού παζλ.

Εννοείται πως καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου οι τελευταίες εκκρεμότητες στον προγραμματισμό να κλείσουν πριν η αποστολή αναχωρήσει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Οι ενέργειες, πλέον, επικεντρώνονται σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην άμυνα.

Ο Ρόκα διατηρεί ανοιχτή γραμμή και με Ισπανούς παίκτες, για τους οποίους έχει σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη. Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά. Οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν ρεπό μόνο την ερχόμενη Κυριακή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ