aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ-Κεραυνός: Φιλική ρεβάνς σε μορφή… δώρου!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Λίγες μέρες, μετά που έχασε από τον Κεραυνό εκτός έδρας (στο πλαίσιο του τουρνουά που διοργάνωσαν οι ερυθροκίτρινοι), η ΑΕΚ πήρε τη… φιλική ρεβάνς, στο παιχνίδι που έγινε αργά το βράδυ της Τετάρτης στο «Κίτιον».

Η πρωταθλήτρια νίκησε τον Κεραυνό με σκορ 65-52, κάνοντας έτσι και ένα είδος… δώρου γενεθλίων στον πρόεδρο Ανδρέα Λευκαρίτη (μόνο όμως που ο ίδιος θέλει πιο… ακριβά δώρα και όχι φιλικές νίκες)

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στα μεγαλύτερα διαστήματα της αναμέτρησης και ειδικά σε αυτά της επανάληψης και στην 4η περίοδο, κράτησε σταθερά την υπέρ της διαφορά που είχε αποκτήσει από το 30`. Πάντως το χαμηλό σκορ δείχνει ότι και οι δυο πλευρές έδωσαν έμφαση στην άμυνα. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν στο 29-31 για τον Κεραυνό.

Συμπερασματικά, ήταν ένα ακόμη δυνατό τεστ για τις δυο ομάδες και ειδικά για την ΑΕΚ, η οποία την ερχόμενη Τρίτη έχει… Ευρωπαϊκή κλήση! Σημειώνεται η εξαίρετη παρουσία του Μπρέζετς που σημείωσε 21 πόντους, ενώ για τον Κεραυνό σημειώνεται η απουσία του Μπάρκερ.

Τα δεκάλεπτα: 15-20, 29-31, 52-44, 65-52.

ΑΕΚ (Λ. Γαβριήλ): Παλάλας 10 (2), Γκότγουιν 5, Μπιγκς 8, Μπρέζετς 21, Πέτροβιτς 4, Κουμής, Τρισόκας 2, Στυλιανού, Χάρις 3 (1), Παντελή 12 (2).

Κεραυνός (Χ. Λειβαδιώτης): Ανδρέου, Μιχαήλ 5 (1), Νεοφύτου 12 (1), Στυλιανού 8 (1), Ρος 15 (2), Μπους 3 (1), Θεοχαρίδης, Μαρκου 3 (1), Αμπουκάρ 3 (1), Παρκς 2, Σταυρινίδης 1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ