aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ-Καρμιώτισσα: Ο Άγιος Βασίλης ήρθε από τη Γαλλία (pics & video)

ΑΕΚ-Καρμιώτισσα: Ο Άγιος Βασίλης ήρθε από τη Γαλλία (pics & video)

Ο Τολμές ντύθηκε Άγιος Βασίλης και έφερε το τρίποντο στην Λάρνακα! Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 της Καρμιώτισσας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, με τον Γάλλο επιθετικό να σκοράρει στο 88’ και να δίνει ένα δίκαιο τρίποντο στην ομάδα του.

Οι κιτρινοπράσινοι είχαν την υπεροχή, δύσκολα δημιουργούσαν φάσεις, ωστόσο στο τέλος με υπομονή και επιμονή βρήκε τον δρόμο για τα δίκτυα. Από την άλλη, η ομάδα των Πολεμιδιών περιορίστηκε στα αμυντικά της καθήκοντα, δεν δημιούργησε ιδιαίτερους κινδύνους και έχασε σημαντικό βαθμό. Η ΑΕΚ έφτασε στους 29 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ η Καρμιώτισσα έμεινε στους 11.

Το ματς…

Μέτριο έως κακό ήταν το πρώτο μέρος καθώς δεν καταγράφηκε καμία αξιόλογη φάση από τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ είχε την κατοχή όμως δυσκολευόταν να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενουμένων, και οι μοναδικές προϋποθέσεις καταγράφηκαν προς το τέλος όταν ο Τρισκόφσκι δύο φορές (44’ και 45’+1) δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά αν και ήταν σε πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο μέρος, οι κιτρινοπράσινοι άρχισαν όπως τέλειωσαν το πρώτο ωστόσο βρήκαν τον δρόμο για τα δίκτυα στο 56’, γκολ το οποίο ακυρώθηκε μετά από έλεγχο στο VAR. Ο Σπόλιαριτς έδωσε ασίστ στον Ακοράν που με εξαιρετική ενέργεια πέρασε δύο αμυντικούς και σκόραρε ένα εκπληκτικό γκολ με φαλτσαριστό σουτ από πλάγια θέση εντός περιοχής. Ο διαιτητής, Κωνσταντίνος Φελλάς, είδε μόνος του την φάση στο VAR μετά από υπόδειξη του Γιώργου Νικολάου, και το ακύρωσε το τέρμα της ΑΕΚ καθώς πριν ο Σπόλιαριτς δώσει πάσα, έκανε φάουλ στον Μ.Σασί.

Στην συνέχεια η ομάδα της Λάρνακας προσπάθησε ξανά να σκοράρει και παρόλο ότι άργησε, κατάφερε να πάρει ένα πολύ μεγάλο τρίποντο. Ο Τολμές στο 88’ μετά από εξαιρετική σέντρα του Φερνάντεθ, με άπιαστη κεφαλιά νίκησε τον Κυριακίδη και χάρισε τη νίκη στους κιτρινοπράσινους.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΚ (Σωφρόνης Αυγουστή): Τόνιο, Θάντι, Αντωνιάδης, Σπιρόφσκι, Σπόλιαριτς (72′ Μακρής), Ακοράν, Τρισκόφσκι, Γκονθάλεθ (46′ Γκαρσία), Ιωάννου (81′ Φερνάντεθ), Τολμές, Ναράνχο (87′ Κωνσταντίνου).

Καρμιώτισσα (Χρύσης Μιχαήλ): Κυριακίδης, Παχίπης (22′ Νεοφύτου), Μπαράνοφ, Χρίστου, Μαλεκκίδης, Μπαργκάν (88′ Μπουμπακάρι), Πέρετζ, Ι.Σάσι, Μ.Σάσι (73′ Ευσταθίου), Ρέινολτς, Ρόμο.

Σκόρερ: 88′ Τολμές

Κίτρινες: – / Χρίστου, Μπαράνοφ, Μ. Σασί (3η), Ρέινολτς, Νεοφύτου, Μελεκκίδης

Αποβολές:

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος

Α’ Βοηθός: Ανδρέου Π, Ανδρέας

Β’ Βοηθός: Σάββα Γιώργος

4ος: Αθανασίου Κυριάκος

VAR: Νικολάου Γιώργος

AVAR: Λαζάρου Ιωάννης

Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ