aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Κάνει αρχή με Τιάγκο Φερέιρα!

ΑΕΚ: Κάνει αρχή με Τιάγκο Φερέιρα!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Δεν πήγε μακριά ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ. «Χτύπησε» τη διπλανή πόρτα και, από τη στιγμή που βρήκε ανταπόκριση, προχώρησε τάχιστα! Ο Τιάγκο Φερέιρα, που αγωνίσθηκε με επιτυχία κατά την τελευταία διετία στην Ομόνοια πανηγυρίζοντας προσφάτως την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα αποτελέσει την πρώτη κίνηση στη μετεγγραφική σκακιέρα του Τσάβι Ρόκα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις του 33χρονου παίκτη με τους πράσινους της Λευκωσίας, στην ΑΕΚ κινήθηκαν αστραπιαία και έφτασαν σε κατ΄αρχήν συμφωνία.  Η ομάδα της Λάρνακας έδωσε στον Τιάγκο αυτά που ήθελε. Δηλαδή τις απολαβές που αξίωνε και το συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Απέμεινε μονάχα η ανακοίνωση της προσθήκης του στο κιτρινοπράσινο ρόστερ, την ίδια ώρα που συνεχίζονται οι συζητήσεις του Τσάβι Ρόκα και με άλλους παίκτες που αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο Τιάγκο, υπενθυμίζουμε, παίζει στις πτέρυγες της επίθεσης. Είναι εκ των παικτών που αρέσκεται να προσεγγίζει και κάθετα την αντίπαλη περιοχή, δοκιμάζοντας το πόδι του. Από το δεύτερο μισό της σεζόν 2017-18, όταν δηλαδή αποκτήθηκε από τη Νέα Σαλαμίνα, μετρά σχεδόν φουλ συμμετοχές και 28 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις. Η ΑΕΚ θα αποτελέσει την πέμπτη κυπριακή ομάδα στην ποδοσφαιρική καριέρα του. Ξέχωρα από την Ομόνοια και τη Νέα Σαλαμίνα, είχε αγωνισθεί σε Οθέλλο (2014-15), ΑΕΠ (2010-11).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ