aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: «Καμίνι» για τη διπλή ρεβάνς

ΑΕΚ: «Καμίνι» για τη διπλή ρεβάνς

Είναι Σάββατο, έχει ντέρμπι στη Λάρνακα και η ώρα έναρξής του είναι ιδανική (17:00). Ε, δεν μπορεί παρά να ελπίζει σε μεγάλη προσέλευση η ΑΕΚ στην «Αρένα», έχοντας ένα επιπλέον όπλο στην προσπάθειά της να νικήσει τον ΑΠΟΕΛ και να τον αφήσει πίσω τέσσερις βαθμούς.

Στην καυτή έδρα της, η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος τα πάει περίφημα άλλωστε κατά την τρέχουσα σεζόν. Στο πρωτάθλημα, αν και άρχισε με την ισοπαλία-στραβοπάτημα απέναντι στη Δόξα, στη συνέχεια «τρέχει» σερί εννιά συνεχόμενων τρίποντων! Δείγμα του πόσο ισχυρή είναι στο γήπεδό της.

Εκεί όπου θα επιχειρήσει να πάρει διπλή ρεβάνς κόντρα στον διώκτη της. Διότι απέναντί του γνώρισε τις τελευταίες δύο ήττες της από κυπριακή ομάδα. Τελευταία φορά που έχασε στο ΑΕΚ Αρένα ήταν με 1-2 στις 13 Μαρτίου 2022 και τελευταία γενικά ήταν με 0-1 στο ΓΣΠ στις 10 Οκτωβρίου 2002, αμφότερες από τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ