aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΑΕΚ: Kάλεσμα στον κόσμο (έναρξη διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας)

ΑΕΚ: Kάλεσμα στον κόσμο (έναρξη διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πετρολίνα ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης των καρτών διαρκείας για την καλαθοσφαιρική περίοδο 2016-2017.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πετρολίνα ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των καρτών διαρκείας για την καλαθοσφαιρική περίοδο 2016-2017. Όσοι φιλάθλοι θέλουν να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας του καλαθοσφαιρικού τμήματος θα μπορούν να τις αγοράσουν από την Μπουτίκ του Σωματείου από την Δευτέρα (19/09).

Οι κατηγορίες των καρτών διαρκείας έχουν ως εξής:

-GREEN: €40 Φοιτητικό και Μαθητικό (με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας).

-SILVER: €60 Κανονικό.

-Platinum: €500 (Θέση σε πολυθρόνα που θα βρίσκεται εντός του αγωνιστικού χώρου 3 μέτρα από την πλάγια γραμμή του αγωνιστικού χώρου).

•Οι κάρτες διαρκείας συμπεριλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του παγκύπριου πρωταθλήματος και κυπέλλου.

•Από τις κάρτες διαρκείας εξαιρούνται οι εντός έδρας Ευρωπαϊκοί αγώνες.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 24-655999».

aek_basket

Kάλεσμα στον κόσμο (ανακοίνωση): «Η ομάδα μας υποδέχεται την Τρίτη (27/9/2016) στις 19:00 στο Κίτιον την Ρουμάνικη Cluj Napoca στο πλαίσιο της 1ης προκριματικής φάσης του Basketball Champions League. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και καλαθοσφαιριστές θα ήθελαν να έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους ώστε με τη φωνή του να τους “σπρώξουν” για την νίκη και να κάνουμε ακόμη πιο περήφανο τον κάθε Αεκτσή και τον κάθε Σκαλιώτη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ