aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ: Καλείται να ξεφορτωθεί το άγχος!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Από τη στιγμή που εξ αρχής γνώριζαν στην ΑΕΚ πως θα παλέψουν με τον ΑΠΟΕΛ στην ημιτελική φάση του καλαθοσφαιρικού πρωταθλήματος, ουδείς στο μπασκετικό τμήμα πίστευε πως η ομάδα της Λάρνακας ήταν το φαβορί, άσχετα αν υπερτερεί ελαφρώς λόγω πληρέστερου ρόστερ.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε στα δύο μέχρι στιγμής παιχνίδια των κιτρινοπράσινων με την ομάδα της πρωτεύουσας. Δυο παιχνίδια που κρίθηκαν στα σημεία, τα οποία δεν ήταν ευνοϊκά για τους  Λαρνακείς στο παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής στο Λευκόθεο, που ήταν το δεύτερο στη σειρά (1-1 οι νίκες).

Η ΑΕΚ έχασε (75-72) και ταυτόχρονα με το που σταμάτησε στο έξι ο αριθμός των συνεχόμενων νικών επί του ΑΠΟΕΛ (μόνο σε αγώνες πλέι-οφ), ισοφαρίστηκε στο σκορ των νικών, οπόταν το «χρυσό τριάρι ξεμακραίνει»… Τι σημαίνει αυτό; Ότι το άγχος μεταφέρθηκε εκ νέου στους πρασινοκίτρινους, που ενόψει το τρίτου ημιτελικού (11/04, 19:00) καλούνται να το… επιστρέψουν και πάλι στους αντιπάλους τους.

Εννοείται ότι στην ΑΕΚ δεν έχουν χρόνο να σκέφτονται την ήττα και από τι προήλθε αυτή. Κοιτάνε πλέον το τρίτο παιχνίδι και βάσει της ισοφάρισης από πλευράς ΑΠΟΕΛ, η νίκη είναι «μονόδρομος» για την ομάδα της Λάρνακας και μία ενδεχόμενη νέα αποτυχία, θα βάλει τους κιτρινοπράσινους σε… πολύ στενό κορσέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ