aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Και τώρα ο επόμενος

ΑΕΚ: Και τώρα ο επόμενος

Από τη στιγμή που η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιμάντ Φαράζ, ο οποίος είναι 22 ετών και θα εγγραφεί στον κατάλογο Α, ανοίγει τον δρόμο στον Τσάβι Ρόκα για άλλη μία μετεγγραφή καταλόγου Α. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής προτίθεται να εξαντλήσει τη θέση με την προσθήκη μέσου με δημιουργικές ικανότητες.

Απομένουν λοιπόν δύο εβδομάδες για την εκπνοή της καλοκαιρινής μετεγγραφής περιόδου και θα προσπαθήσει να κλείσει τον σχεδιασμό με τον καλύτερο τρόπο. Πάντως, όσοι ξέρουν πώς δουλεύει ο Ρόκα έχουν να πουν πως για να έκλεισε παίκτη καταλόγου Β (Φαράζ), είναι πολύ πιθανό να έχει ήδη εντοπίσει και προχωρήσει τις επαφές με κεντρώο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενο να αποφασιστεί απόκτηση τερματοφύλακα για τον κατάλογο Β. Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα πρέπει λοιπόν να οπλιστούν με λίγη ακόμα υπομονή, ώσπου να μάθουν ποια θα είναι η τελική μορφή του ρόστερ. Έτσι κι αλλιώς, τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ