aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Και όμως είναι 16ος στη σειρά!

ΑΕΚ: Και όμως είναι 16ος στη σειρά!

Στην έβδομη συμμετοχή του ως αλλαγή και δη στο πρώτο μόλις άγγιγμα της μπάλας, δύο μόλις λεπτά αφότου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, δεν λάθεψε. Βρέθηκε στον σωστό χώρο και με αστραπιαία αντίδραση, ξεκλείδωσε την αμυντική γραμμή του Εθνικού και… πνίγηκε στην αγκαλιά των συμπαικτών του.

Ο Ραφαέλ Ρόμο που γνώρισε την αποθέωση από τους ΑΕΚτζήδες, αποτέλεσε τούτη τη φορά τον παίκτη-κλειδί για τους Λαρνακείς. Με τους Ιβάν Τρισκόφσκι και Ματ Ντάρμπισαϊρ πολύ καλά φρουρημένους, ο Βενεζουελάνος έλυσε τον γόρδιο δεσμό  και έγινε ο έβδομος συνολικά παίκτης για την ομάδα του Νταβίδ Καταλά που «συνδέεται» στο τρέχον πρωτάθλημα με το αντίπαλο πλεκτό. 

Από την αρχή της σεζόν, ο πρώην στράικερ του Ολυμπιακού και της Καρμιώτισσας, ζει μονίμως στη σκιά των άλλων δύο ικανότατων επιθετικών. Γνωρίζει, προφανώς, ότι τόσο ο «Τρίσκο» όσο και ο «Ντάρμπι» κουβαλούν σπουδαία καριέρα και με βάση τις εμφανίσεις τους, δικαιούνται φανέλα βασικού. Ωστόσο, αυτό που πιστώνεται στον Ρόμο είναι το γεγονός πως, όποτε κλήθηκε να έλθει από τον πάγκο για να δώσει επιπλέον επιθετική ώθηση, το πάλεψε πάρα πολύ καλά, καταθέτοντας κάθε ικμάδα των δυνάμεών του. Κάτι που αντικατοπτρίζει την καθημερινή δουλειά που ρίχνει στις προπονήσεις και πρωτίστως, τον επαγγελματισμό του.

Δεν είναι και λίγο, βλέπετε, όταν έχεις καταγράφει μόλις 213 λεπτά στο πρωτάθλημα και βρίσκεσαι στη 16η θέση της σχετικής κατάταξης (στατιστικά ΚΟΠ), να μπαίνεις πάντοτε με την ίδια ορμή και καλή ψυχολογία στο γήπεδο ώστε να μετουσιώσεις σε πράξεις τις εντολές του προπονητή σου.

Όχι μόνο το δείχνει, αλλά «φωνάζει» ο Ρόμο στον Ισπανό κόουτς πως, όταν του ζητηθεί να πάρει φανέλα βασικού για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα, αισθάνεται πανέτοιμος. Εδώ που τα λέμε, ο 27χρονος Βενεζουελάνος φρόντισε να στείλει μηνύματα με το χατ-τρικ που πέτυχε στο παιχνίδι με την Αλκή Ορόκλινη για τον θεσμό του Κυπέλλου (22/9).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ