aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Καμπανάκι κινδύνου από Καταλά

ΑΕΚ: Καμπανάκι κινδύνου από Καταλά

Καμπανάκι κινδύνου έκρουσε ενόψει της σημερινής αναμέτρησης (17:00, Primetel1) κόντρα στην ΠΑΕΕΚ, για το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο προπονητής της ΑΕΚ Νταβίδ Καταλά. Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει ότι δεν πρέπει να υποτιμηθεί η ομάδα της Κερύνειας. Πρόκειται για ένα παιχνίδι εξίσου σημαντικό με όλα τα προηγούμενα, και το πιο δύσκολο απ’ όσα έπαιξαν μέχρι τώρα.

Στη χθεσινή του συνέντευξη Τύπου ότι οι ποδοσφαιριστές του πρέπει στο σημερινό ματς να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, οι γραμμές να είναι συμπαγείς ώστε να δημιουργήσουν τις φάσεις που θα τους επιτρέψουν να πανηγυρίσουν την τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εκτός επιλογών για το σημερινό ματς είναι οι Ρομπέρτο Ροσάλες, Άνχελ Γκαρθία και Ρούβεν Μαρτίνεθ. Αντίθετα, ο Τιάγκο Φερέιρα είναι για πρώτη φορά στις επιλογές, την ίδια ώρα που οι Χβόριε Μιλίσεβιτς και Μικέλ Γκονθάλεθ δηλώνουν πανέτοιμοι.

Όσον αφορά την ενδεκάδα ο Καταλά δεν πρόκειται να… ανακατέψει την τράπουλα. Συγκεκριμένα ο Τούμπας θα βρεθεί ξανά κάτω από τα δοκάρια. Τάντι (δεξιά) και Εγγλέζου θα πάρουν θέση στα δύο άκρα της άμυνας, με τον Τόμοβιτς και ένα εκ των Χριστοφόρου, Γκονθάλεθ ή Μιλίτσεβιτς να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Η δυάδα στο κέντρο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η ίδια, όπως και στο πρόσφατο ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα, με τους Λέντες και Μάμα, ενώ για τα άκρα της επίθεσης ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν οι Ακοράν και Γκιούρσκο. Στην επίθεση το δίδυμο Τρισκόφσκι – Ντάρμπισαϊρ μοιάζει απίθανό να «σπάσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ