aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ιβάν Τρισκόφσκι, ο αλτρουιστής

ΑΕΚ: Ιβάν Τρισκόφσκι, ο αλτρουιστής

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι δεν σκόραρε για όγδοο συνεχόμενο ματς, μεγαλώνοντας το αρνητικό προσωπικό σερί του, ωστόσο αυτό δεν «χάλασε» την ΑΕΚ, που νίκησε 2-1 τον Απόλλωνα στο ντέρμπι κορυφής (που μάλλον συνεχίζεται σε νομικό επίπεδο πλέον με φόντο τα δύο κρούσματα, που «απελευθερώθηκαν» και εν τέλει αγωνίστηκαν). Άλλωστε ο Σκοπιανός πρώτος σκόρερ της είχε συμβολή στο τρίποντο επί των κυανολεύκων με άλλον τρόπο. Στη φάση του 50ού λεπτού φανέρωσε τον αλτρουισμό του, όταν μπροστά από το τέρμα αντί για το τέρμα στόχευσε με το κεφάλι τον Χοσέ Ρόμο, ο οποίος άνοιξε το σκορ.

Έτσι έγραψε την τέταρτη ασίστ του στο πρωτάθλημα, που τον καθιστά, εκτός από πρώτο σκόρερ των κιτρινοπρασίνων, και πρώτο «σερβιτόρο» τους. Έτσι, για να τα συνοψίσουμε, με τα οκτώ που σημείωσε έχει άμεση συμμετοχή σε 12 γκολ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας. Παρά το ότι έχει σιγήσει λοιπόν, παραμένει το πολυτιμότερο επιθετικό ατού της ομάδας του, στον οποίον ποντάρουν πολλά η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση του συλλόγου της Λάρνακας για τη συνέχεια της τρέχουσας σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ