aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ήταν σπάταλη και το πλήρωσε!

ΑΕΚ: Ήταν σπάταλη και το πλήρωσε!

Δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση η ΑΕΚ, μετά την ήττα (0-1) της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη στο Τσίρειο. Οι κιτρινοπράσινοι έμειναν στο μηδέν κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και είδαν τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα να αυξάνεται στους τρεις βαθμούς.

Όλα τέλεια τα έκαναν οι παίκτες του Νταβίδ Καταλά στο πρώτο ημίχρονο, που τους έλειψε μόνο το γκολ. Μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο της αναμέτρησης «έπνιξαν» τον αντίπαλο τους, τον έκλεισαν στα δικά του καρέ και τον «σφυροκοπούσαν» ανελέητα από τα πλάγια. Οι οκτώ τελικές που δημιούργησαν σε αυτό το πρώτο μέρος «μιλάνε» από μόνες τους. Μερικές εξ αυτών μάλιστα, όπως για παράδειγμα του Ρόμο (29’) και του Άνχελ Γκαρσία (34’), ήταν ο ορισμός της κλασικής ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν κάπως την κατάσταση, ενώ δεδομένα η ΑΕΚ δεν ήταν το ίδιο απειλητική όσο στο πρώτο μέρος, δημιουργώντας ελάχιστα.

Οι δύο βαθμοί που «χάθηκαν» όπως δήλωσε ο Άμπραχαμ μετά τη λήξη του ματς, χάθηκαν λόγω της δυστοκίας του πρώτου μέρους. Οι Λαρνακείς πλήρωσαν τη σπατάλη της μιας ευκαιρίας μετά την άλλη, ενώ για τρίτη σερί αγωνιστική αντιμετώπισαν πρόβλημα στο σκοράρισμα. Χαρακτηριστικό είναι ότι μετά το ξεκίνημα «φωτιά» που πραγματοποίησαν στο πρωτάθλημα (14 γκολ στις επτά πρώτες αγωνιστικές), στις τρεις τελευταίες, κόντρα σε Εθνικό, Άρη και ΑΠΟΕΛ, πέτυχαν μόλις ένα.

Επόμενος αντίπαλος η ΑΕΛ στο Τσίρειο, απέναντι στην οποία η ΑΕΚ φιλοδοξεί να είναι η… γνωστή ΑΕΚ και να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχίων…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ