aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ήταν… όλα τα λεφτά για τον Γκονσάλες

ΑΕΚ: Ήταν… όλα τα λεφτά για τον Γκονσάλες

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Άμπραχαμ Γκονσάλες, δευτερόλεπτα μετά το γκολ εις βάρος της ΠΑΕΕΚ. Η έκφραση στο πρόσωπο του μέσου της ΑΕΚ, φανερώνει τα συναισθήματά του. Ο Καταλανός δεν πέτυχε κάποιο σπουδαίο τέρμα. Ουσιαστικά, απλώς «έγραψε» το τελικό 3-0 στο 90’+3. Για τον ίδιο, όμως, που πέρασε από σοβαρό τραυματισμό, έμεινε εκτός δράσης δέκα μήνες και προσπαθεί εδώ και καιρό να βρει τον παλιό, καλό εαυτό του, ήταν… όλα τα λεφτά.

Από τις 8 Νοεμβρίου 2020, όταν δηλαδή τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», έκανε μεγάλο αγώνα για να επιστρέψει. Παρά το ότι θα χρειαζόταν χρόνο του και θα έχανε κάποιους μήνες της τρέχουσας σεζόν, ο Τσάβι Ρόκα πήρε την απόφαση να τον διατηρήσει στο ρόστερ. Πιστεύοντας ότι διαθέτει τα στοιχεία για να βοηθήσει τους κιτρινοπράσινους να φτάσουν στην επίτευξη των στόχων τους.

Προς το παρόν, στην τρέχουσα σεζόν μετρά μόνο μία βασική συμμετοχή, στο παιχνίδι κυπέλλου με την Αλκή (4-0). Όσο για το πρωτάθλημα, σε τέσσερις εμφανίσεις έχει όλα κι όλα 84 λεπτά, καθώς αγωνίζεται συνήθως αλλαγή στα τελευταία στάδια των αγώνων.

Στόχος του, όμως, όπως και κάθε ποδοσφαιριστή, είναι να πείσει τον προπονητή του ότι δικαιούται θέση στο αρχικό σχήμα. Κάτι που προς το παρόν φαντάζει δύσκολο, καθώς οι Ραφαήλ Μάμας και Γκουστάβο Λέντες συνθέτουν πολύ καλό δίδυμο στα χαφ. Είναι σίγουρο, όμως, ότι αν ο Γκονσάλες φτάσει τα περσινά -προ τραυματισμού- επίπεδα απόδοσης, θα δημιουργήσει ευχάριστο πονοκέφαλο στον Νταβίδ Καταλά. Επειδή, όμως, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, θεωρείται σίγουρο πως ο Γκονσάλες (αργά ή γρήγορα) θα πάρει τις ευκαιρίες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ