aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ήρθε και έδεσε ο Ζοέλ Μολ

ΑΕΚ: Ήρθε και έδεσε ο Ζοέλ Μολ

TOY AΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά, αν μη τι άλλο, έφερε ηρεμία στην ΑΕΚ, μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα κατά το τρέχον έτος. Οι Λαρνακείς πήραν σημαντικές ανάσες, λίγες στροφές πριν από το τέλος το τέλος της α΄φάσης του πρωταθλήματος, και οπλίστηκαν με αποφασιστικότητα, προσβλέποντας σε ανάλογη συνέχεια ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις στη συνέχεια ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο χρόνος, την ίδια ώρα, δουλεύει υπέρ των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών, γεγονός που στέλνει αισιόδοξα μηνύματα. Κάτι που φάνηκε στο παιχνίδι με τον Ερμή. Πολύ περισσότερο όσον αφορά στον Ζοέλ Μολ. Ο Ελβετός τερματοφύλακας ξανάσμιξε με τον Σωφρόνη Αυγουστή, γεγονός που τον βοήθησε ώστε να μπει με τη μία στην… εξίσωση και να δώσει σημαντικές βοήθειες στον νέο σταθμό της καριέρας του. Και στα δύο παιχνίδια που υπερασπίστηκε την εστία των κιτρινοπράσινων ήταν σταθερός στις πλείστες φορές που χρειάστηκε η συμβολή του, δείχνοντας ότι επέστρεψε δριμύτερος στην αγωνιστική δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και τις τρεις μόλις συμμετοχές που κατέγραψε την περασμένη σεζόν στον Απόλλωνα.

Η αλήθεια είναι πως ο Τόνιο Ραμίρες αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων πορτιέρο του πρωταθλήματός μας κατά τα προηγούμενα χρόνια. Η αστάθεια στην απόδοσή του από τη λήξασα αγωνιστική περίοδο, η οποία συνεχίστηκε κατά το πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν, δεν άφηνε άλλα περιθώρια στους Λαρνακείς, προσμετρώντας και τι «πήραν» από τον Γιανς Τέουκενς. Και όπως όλα δείχνουν, πέτυχαν διάνα με την επιλογή τους αυτή τη φορά. Επέλεξαν έναν τερματοφύλακα που ασφαλώς γνώριζαν πολύ καλά, δεν χρειάστηκε να μείνει σε καραντίνα και πρωτίστως, «διψούσε» για συμμετοχές ώστε να μοιράσει… απαντήσεις.

Ο Ζοέλ Μολ, λοιπόν, έκανε αισθητή την παρουσία του στην ΑΕΚ με το «καλημέρα». Συνεχίζει τη σκληρή δουλειά προκειμένου να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στη συνέχεια, συμβάλλοντας τα μέγιστα προς την ευόδωση των στόχων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ