aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ίδιο σκηνικό επτά χρόνια μετά

ΑΕΚ: Ίδιο σκηνικό επτά χρόνια μετά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πέντε παιχνίδια στη σειρά χωρίς νίκη συμπλήρωσε η ΑΕΚ απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, μιας και μεσολάβησε η ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Λεβερκούζεν. Μιλάμε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για την ομάδα της Λάρνακας, η οποία τα τελευταία χρόνια δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο μεγάλη αποχή από τις νίκες. Μάλιστα, η τελευταία φορά που η ΑΕΚ έμεινε για πέντε σερί παιχνίδια μακριά από τη νίκη ήταν τη σεζόν 2011-12. Τότε δηλαδή που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Έτσι, συναντάμε δυο κοινά στοιχεία, με τους αριθμούς να δείχνουν ότι η συμμετοχή της στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης την επηρέασε και τις δύο φορές.

Το 2011 η ΑΕΚ έμεινε χωρίς νίκη για πάνω από έναν μήνα, όταν αντιμετώπισε τις Στεάουα (1-1), Νέα Σαλαμίνα (1-1), Ένωση Νέων Παραλιμνίου (0-2), Σάλκε (0-5) και Ομόνοια (2-0). Έτσι, μετά από επτά χρόνια συναντάμε το ίδιο σκηνικό και ζει η ομάδα ξανά το ίδιο φαινόμενο. Για να βάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί των πέντε σερί αγώνων χωρίς τρίποντο θα πρέπει να κερδίσει στις 2 Ιανουαρίου τη φορμαρισμένη Πάφο στο ΑΕΚ Αρένα. Άλλωστε περιθώρια δεν υπάρχουν, οι παίκτες θα χρειαστεί να αντιδράσουν και να βγάλουν αποφασιστικότητα και χαρακτήρα, κάτι που θα πρέπει να γίνει αμέσως, μιας και ήδη χάθηκαν πολλοί και σημαντικοί βαθμοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ