aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ηχηρό και οδυνηρό χαστούκι!

ΑΕΚ: Ηχηρό και οδυνηρό χαστούκι!

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, αλλά στο θεσμό του κυπέλλου, δέχθηκε ηχηρό χαστούκι, τόσο οδυνηρό που δεν μπορούσε καν να περάσει απ’ το μυαλό ακόμη και των πιο απαισιόδοξων φίλων της. Το 4-0 στο «Αμμόχωστος» από τη Νέα Σαλαμίνα ήταν πολύ βαρύ για τους Λαρνακείς, οι οποίοι πλέον είναι υποχρεωμένοι να επικεντρωθούν στον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Το εκτεταμένο ροτέισον του Χοσέ Λουίς Όλτρα αποδείχθηκε καταστροφικό, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος αναλαμβάνοντας την ευθύνη. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν σκιά του καλού εαυτού τους, έφεραν τη συντριβή. Ο Ισπανός τεχνικός αναζήτησε αμέσως την επόμενη μέρα που θα ξαναφέρει την ομάδα στον ίσιο δρόμο. «Δεν είναι θέμα μεταγραφών το πρόβλημα.

Συγκεντρώνομαι στο πώς να ανεβάσω ξανά το επίπεδο της ομάδας και όχι στις μεταγραφές», δήλωσε χαρακτηριστικά κι έπιασε δουλειά για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Άρη. Είναι βέβαιο ότι θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά δεν μπορεί να υπολογίζει τον Ιβαν Τρισκόφσκι. Ο Σκοπιανός πήρε εξιτήριο από την κλινική όπου νοσηλεύτηκε, θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο – τρεις μέρες, μέχρι να υπάρξει σαφής εκτίμηση για τον τραυματισμό του στον αγώνα με τους ερυθρόλευκους.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ