aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Η τιμωρία και το… δράμα του «Τίγρη»

ΑΕΚ: Η τιμωρία και το… δράμα του «Τίγρη»

Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου αυτό που έγινε με τον Καραπατάκη. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και συντόνισε την προσπάθεια ανέγερσης του «ΑΕΚ Αρένα».

Περίμενε πώς και πώς την ώρα που θα ανοίξουν οι πύλες του για επίσημο παιχνίδι κάνοντας τ’ όνειρο των ΑΕΚτζήδων πραγματικότητα. Κι ο ίδιος, με απόφαση του αθλητικού δικαστή, δεν θα μπορεί να είναι στο γήπεδο λόγω τιμωρίας του!

Τι έκανε; Μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, μπήκε στ’ αποδυτήρια των διαιτητών για να τους συγχαρεί!

Ο Ψευδιώτης, που ήταν διαιτητής, δεν έγραψε κάτι σχετικό στο φύλλο αγώνα, αλλά ο παρατηρητής Ζουβάνης Κίργιας, προφανώς επειδή είναι πιο αυστηρός, το έγραψε στην έκθεσή του.

Επειδή οι πρόνοιες της Προκήρυξης  απαγορεύουν την επίσκεψη στα αποδυτήρια των διαιτητών, ο Καραπατάκης τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής από τους αγωνιστικούς χώρους! Ε, αφού έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα του κυπριακού ποδοσφαίρου, ας τιμωρηθεί κι ο «Τίγρης» που πρέπει να περνά ένα… δράμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ