aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Η σκληρή ζωή χωρίς τον Λέντες με… ονόματα και διευθύνσεις

ΑΕΚ: Η σκληρή ζωή χωρίς τον Λέντες με… ονόματα και διευθύνσεις

Θα μπορούσε αν δεν ήταν τιμωρημένος ο Γκουστάβο Λέντες απέναντι στον Άρη να συμμαζέψει την ΑΕΚ ώστε να μην ταπεινωθεί με 0-4; Υποθετικό το ερώτημα, που δεν μπορεί να απαντηθεί. Το μόνο δεδομένο, όμως, είναι ότι η ζωή χωρίς τον Πορτογάλο μέσο είναι σκληρή για τους Λαρνακείς. Το ανησυχητικό για την ομάδα του είναι πως θα είναι απών και στο ματς… ζωής ή θανάτου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Τα τελευταία δύο χρόνια απουσίασε σε εννιά παιχνίδια και τα αποτελέσματα μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι για τη συνέχεια. Ας αφήσουμε έξω από την «εξίσωση» τα ματς κυπέλλου της περασμένης σεζόν απέναντι σε πολύ υποδεέστερες ομάδες, όπως οι Ονήσιλος (8-0, 5-1) και Αλκή (4-0).

Στις πιο σοβαρές αποστολές, απέναντι δηλαδή σε ομάδες Α’ Κατηγορίας, η ΑΕΚ νίκησε χωρίς αυτόν μόνο το Παραλίμνι (2-0) και τη Δόξα (2-1) για την περασμένη σεζόν. Από εκεί και πέρα, έφερε τρεις ισοπαλίες με ΑΠΟΕΛ (0-0) και ΠΑΕΕΚ (2-2) για το πρωτάθλημα, άλλη μία με την ομάδα της Κερύνειας για το κύπελλο (1-1), ενώ για την τρέχουσα σεζόν ηττήθηκε την περασμένη Δευτέρα 0-4 από τον Άρη.

Όσον αφορά στα ματς που αγωνίστηκε αλλαγή, υπάρχουν δύο επιτυχίες και δύο αποτυχίες εντός της εν εξελίξει αγωνιστικής περιόδου. Οι κιτρινοπράσινοι νίκησαν με το ίδιο σκορ (2-1) την Ομόνοια για το πρωτάθλημα και την Ντίναμο Κιέβου για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ηττήθηκαν 1-2 από την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα και γνώρισαν ντροπιαστικό αποκλεισμό με 0-4 από τη Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ