aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ: Η… πύρρειος νίκη ψυχολογίας

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Μια μέρα πριν από το εντός έδρας ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΑΠΟΕΛ ο πρόεδρος της ΑΕΚ Ανδρέας Λευκαρίτης σχολίασε στα social media πως δεν πρέπει να βγαίνουν βιαστικά συμπεράσματα για την ομάδα, μετά τις ήττες σε Κύπρο και Ευρώπη. Τα λόγια του προέδρου, βρήκαν… ανταπόκριση από τους παίκτες, που κατάφεραν να κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ στη δεύτερη αγωνιστική.

Ηγέτης για την ομάδα της Λάρνακας δεν ήταν άλλος εκτός από τον Μπρέζετς, ο οποίος σταμάτησε στους 26 πόντους! Θύμιζε κάτι από… ΝΒΑ ο έμπειρος άσος, που πήρε την ομάδα στις πλάτες του.  Πλέον για την ΑΕΚ, αυτή η νίκη είναι κάτι σαν ψυχολογικό ανέβασμα, αφού τη χρειάζονταν πάρα πολύ οι πρωταθλητές.

Τόσο ο ίδιος όμως, όπως και οι παίκτες, κοιτάνε τη συνέχεια. Αύριο, η ομάδα της Λάρνακας θα βρεθεί στην Τουρκία, όπου την περιμένει η Γκαζιαντέπ. Είναι το παιχνίδι για την 4η αγωνιστική στον 7ο όμιλο του FIBA Europe cup. Δυσκολότατη αποστολή, στην οποία όπως όλα δείχνουν δεν θα δώσει το παρών ο νεοφερμένος Νόουλς, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

«Όσοι πάμε, πρέπει να πάμε για να κερδίσουμε», ανέφερε ο Λίνος Γαβριήλ, που βέβαια γνωρίζει το μέγεθος των δυσκολιών να κερδίσει μέσα στην Τουρκία. Κάτι που πρέπει να γίνει διότι σε αντίθετη περίπτωση (και νίκη της Κλουζ επί της Πέτζα) η ΑΕΚ θα ελπίζει να τερματίσει μεταξύ των τεσσάρων καλύτερων τρίτων όλων των ομίλων, για να συνεχίσει να ονειρεύεται… ευρωπαϊκά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ