aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Η πτήση για το Βελιγράδι η αναμονή για τον Γκαρσία

ΑΕΚ: Η πτήση για το Βελιγράδι η αναμονή για τον Γκαρσία

Για το Βελιγράδι αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι (13:00) η αποστολή της ΑΕΚ, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Πέμπτης (22:00), κόντρα στην Παρτίζαν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Έχοντας ως παρακαταθήκη το προβάδισμα του πρώτου αγώνα (2-1) οι κιτρινοπράσινοι ταξιδεύουν στη σερβική πρωτεύουσα για να τελειώσουν τη δουλειά και να σφραγίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης.

Θα προηγηθεί πρωινή προπόνηση και ακολούθως η αποστολή θα πάει απευθείας στο αεροδρόμιο για την αναχώρηση. Το έργο της ομάδας της Λάρνακας στο καυτό στάδιο «Παρτιζάνα» δεν θα είναι εύκολο, κάθε άλλο, ωστόσο υπάρχει η πίστη και η αισιοδοξία ότι οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Όλτρα θα καταφέρουν να υπερασπιστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τον Άνχελ Γκαρσία, ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα. Αν όχι σήμερα, τότε αύριο θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Αν τα καταφέρει χωρίς πρόβλημα, τότε θα ενισχύσει το πλάνο του προπονητή του. Σε αντίθετη περίπτωση, το επικρατέστερο σενάριο για αντικατάσταση του θέλει τον Ροσάλες μετακινείται στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Χριστοφόρου να παίρνει θέση στα δεξιά. Στα θετικά για τον Όλτρα, το γεγονός ότι έχει όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του.

Αύριο βράδυ (20:30) θα πραγματοποιηθεί η μοναδική προπόνηση της ΑΕΚ επί σερβικού εδάφους, στο στάδιο «Παρτιζάνα», όπου και θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά. Πριν την προπόνηση, στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η δημοσιογραφική διάσκεψη, όπου θα μιλήσει ο Όλτρα, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής.

Εν τω μεταξύ, οριστικά στη Σλοβακία και συγκεκριμένα στο Κόσιτσε θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Ντνίπρο με τον νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ – Παρτίζαν Βελιγραδίου, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η Ντνίπρο ξενιτεύεται λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και αποφασίσθηκε να χρησιμοποιήσει ως έδρα τη νεόκτιστη «Kosicka Futbalova Arena». Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 18 Αυγούστου στη Σλοβακία και ο επαναληπτικός στις 25 Αυγούστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ