aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Η πιο φτωχή συγκομιδή

ΑΕΚ: Η πιο φτωχή συγκομιδή

Η ΑΕΚ μπήκε με ορμή στα πλέι οφ, κέρδισε στην πρεμιέρα την Ανόρθωση (3-1), αναρριχήθηκε αυτομάτως στη δεύτερη θέση του α΄ γκρουπ, μειώνοντας μάλιστα κατά δύο βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Όπως άνοιξε τους ορίζοντες και τις προοπτικές ωστόσο, έτσι τους έκλεισε η ίδια με τα πεπραγμένα στον αγωνιστικό χώρο. Σε τέτοιο βαθμό που η σπουδαία νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» παραπέμπει σε πυροτέχνημα.

Τράβηξε άλλη μία κατά την τρέχουσα σεζόν απότομα χειρόφρενο, αδυνατώντας να επιστρέψει. Ηττήθηκε κατά σειρά από τον ΑΠΟΕΛ (1-2), τον Άρη (0-2) και την Πάφος FC (0-2), ολοκληρώνοντας τον α΄γύρο του μίνι-πρωταθλήματος με ισοπαλία απέναντι στον Απόλλωνα (3-3). Εάν ο Λέντες δεν σημάδευε σωστά στην τελευταία φάση του ματς, τώρα θα μιλούσαμε για τέταρτη διαδοχική ήττα.

Με αυτά και με αυτά, όχι μόνο υποχώρησε τρεις θέσεις στη βαθμολογία, αλλά είδε την απόσταση που τη χωρίζει από τη δεύτερη (-4) και πρώτη θέση (-8) να διευρύνεται. Διεκδίκησε 15 βαθμούς στον α΄γύρο των πλέι οφ, πρόσθεσε στο σακούλι μόλις 4, έχοντας αυτομάτως τη χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή απ’ όλες τις ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο χαράκωμα. Κάτι που επίσης λέει πολλά και θέτει άπαντες προ των ευθυνών τους. Κανένα ευρωπαϊκό εισιτήριο δεν έχει εξασφαλισμένο, γεγονός που κρούει ακόμα πιο έντονα το καμπανάκι.

Ο Νταβίδ Μπαντία που έδωσε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ονήσιλο χρόνο συμμετοχής κυρίως σε παίκτες που δεν αποτελούν βασικές επιλογές, άρχισε πλέον να σκέφτεται όλο και περισσότερο το ντέρμπι της Δευτέρας με αντίπαλο την Ανόρθωση. Οι Τάντι και Ροσάλες αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα προλάβουν. Ο Καταλανός προπονητής, είδε στο χθεσινό ματς τον Παναδέρο να πιάνει το πόδι του και ως εκ τούτου να είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί στο «ΑΕΚ Αρένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ