Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Η ουσία κάλυψε την εικόνα

ΑΕΚ: Η ουσία κάλυψε την εικόνα

Η ΑΕΚ πήρε το τρίποντο, όμως η εμφάνιση άφησε (μπόλικη) δουλειά για τη διακοπή.

Πήρε αυτό που ήθελε στην Περιστερώνα, όχι όμως με τον τρόπο που θα ήθελε. Το 2-1 επί της Ομόνοιας 29Μ ήλθε δύσκολα, με άγχος και με τον Μπάγιτς να δίνει τη λύση στο 84΄, σε βραδιά κατά την οποία η ΑΕΚ είχε την υπεροχή, χωρίς να τη μετατρέψει σε αντίστοιχα πειστική εμφάνιση.

Οι αριθμοί αποτυπώνουν το μέγεθος της επιθετικής δραστηριότητας: 63% κατοχή, 15 τελικές προσπάθειες, επτά στον στόχο, δοκάρι και πέντε επεμβάσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Την ίδια ώρα, όμως, η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε για μεγάλο διάστημα να βρει ρυθμό και χώρους απέναντι σε ομάδα που αμύνθηκε οργανωμένα και απείλησε στις μεταβάσεις.

Διαβάστε επίσης: Τρίποντο με κόπο για την ΑΕΚ, κόντρα στην ψυχωμένη Ομόνοια 29Μ

Ο Ρούμπεν Σέγιες αναγνώρισε τις δυσκολίες, σημειώνοντας πως τα πρώτα 60 λεπτά δεν ήταν καλά για την ομάδα του. Στάθηκε, παράλληλα, στην επίδραση των αλλαγών, που πρόσθεσαν περισσότερη ταχύτητα και δύναμη στο επιθετικό τρίτο.

Το σημαντικό για την ΑΕΚ είναι ότι πηγαίνει στη διακοπή με το τρίποντο. Το διάστημα που ακολουθεί δίνει στον Ισπανό τεχνικό χρόνο για περισσότερη δουλειά, κυρίως με τους νεοφερμένους, αλλά και για την επανένταξη παικτών που έλειψαν. Σαμπόριτ και Αμίν αναμένεται να επιστρέψουν, αυξάνοντας τις επιλογές ενόψει της επανέναρξης.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ