aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Η ώρα της κρίσης για Ρόκα, Όλτρα και Τόμοβιτς

ΑΕΚ: Η ώρα της κρίσης για Ρόκα, Όλτρα και Τόμοβιτς

Στο ακουστικό για τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή βρίσκονται (και) στην ΑΕΚ. Ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης θα εξετάσει τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ – Απόλλωνα, για την 1η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Τα όσα κατέγραψε στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής Ιωάννης Χριστοδούλου, είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικά για τους Τσάβι Ρόκα και Χοσέ Λουίς Όλτρα. Ο Χριστοδούλου «καίει» τον τεχνικό διευθυντή των κιτρινοπράσινων, με αναφορά σε περιστατικό κατά το οποίο ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έσπρωξε τον Μπογκντάν Αντόνε, όταν ο προπονητής του Απόλλωνα πήγε να του δώσει το χέρι μετά το τέλος του αγώνα. Όπως σημειώνεται, ο τέταρτος διαιτητής Κωνσταντίνος Φωτίου παρενέβη, με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να του επιτίθεται. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνα, ο Χοσέ Λουίς Όλτρα επιτέθηκε λεκτικά στον Φωτίου, κατά την είσοδο του στα αποδυτήρια.

Σε δηλώσεις του από το Λονδίνο ο Τσάβι Ρόκα έκανε λόγο για ψέματα που γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος. Ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή θα τεθεί και η αντιαθλητική συμπεριφορά των Τόμοβιτς και Χέντι, οι οποίοι αποβλήθηκαν στη λήξη του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ