aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΑΕΚ: Η νέα ήττα δεν είναι καταστροφή…

ΑΕΚ: Η νέα ήττα δεν είναι καταστροφή…

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Είναι πραγματικά κάτι το… αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τα παιχνίδια της ΑΕΚ, στον 7ο όμιλο του FIBA Europe cup. Τέσσερα παιχνίδια και όλα να έχουν χαθεί στα σημεία, όπως δηλαδή έγινε και το βράδυ της Τετάρτης στην Τουρκία, με αντίπαλο τη Γκαζιαντέπ.

Οι πρασινοκίτρινοι βρίσκονται πλέον στο 0-4 αλλά βάση του συστήματος διεξαγωγής της διεθνούς διοργάνωσης, οι ελπίδες της ομάδας για να βρεθεί στην επόμενη φάση, δεν έχουν ακόμη εκμηδενιστεί.

Αν κερδίσει στα δυο επόμενα παιχνίδια (με Πέτζα και Κλουζ εντός) τότε είναι πολύ πιθανόν, η πρωταθλήτρια μας να είναι μεταξύ των τεσσάρων καλύτερων ομάδων που θα τερματίσουν στην 3η θέση, οπόταν θα πάρει ένα από αυτά τα εισιτήρια.

Δυστυχώς αυτές οι επαναλαμβανόμενες λεπτομέρειες που αποφέρουν νίκες ή ήττες για την ΑΕΚ, είχαν συνέχεια την ίδια άσχημη απόχρωση. Είναι, όμως, υποχρέωση να συνεχίσει την προσπάθεια και κανείς δεν αμφιβάλλει ότι θα γίνει αυτό.

Άλλωστε η Ευρώπη, ήταν και το μεγάλο στοίχημα όταν κτιζόταν η ομάδα το καλοκαίρι Απλά επιστρέφοντας για λίγο στο τι έγινε το βράδυ της Τετάρτης, η ΑΕΚ βρέθηκε κοντά στην ανατροπή, όταν μείωσε στο τρίποντο, αλλά το λάθος του Μπιγκς ήταν καθοριστικό.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ