aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Η καλύτερη ομάδα εκτός έδρας!

ΑΕΚ: Η καλύτερη ομάδα εκτός έδρας!

Τα πάει εξαιρετικά αγωνιζόμενη ως φιλοξενούμενη.

Η ΑΕΚ κέρδισε την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης», κατέβαλε την αντίσταση της Ομόνοιας στο ΓΣΠ και το βράδυ της Κυριακής, έφτασε στο ζητούμενο απέναντι στην Ανόρθωση μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Τα τρία διαδοχικά «διπλά» στα πλέι οφ, ήλθαν να φωτίσουν ακόμα περισσότερο τις φετινές εξαιρετικές επιδόσεις των Λαρνακέων στα εκτός έδρας παιχνίδια. Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Ραν Μπεν Σιμόν έδωσε ένα ματς περισσότερο σε σχέση με τις υπόλοιπες του α΄γκρουπ (16 έναντι 15 / Ανόρθωση 14), η υπεροχή έναντι των ανταγωνιστών της είναι ξεκάθαρη!

Πέραν από τις περισσότερες νίκες (9), δέχθηκε τις λιγότερες ήττες (2), πίστωσε στο ταμείο τους περισσότερους βαθμούς (32), μάζεψε τις λιγότερες φορές την μπάλα από το πλεκτό (10) και διατήρησε το μηδέν παθητικό τις περισσότερες φορές (11). Ο πίνακας που παραθέτουμε είναι διαφωτιστικός.

Οι επιδόσεις της ΑΕΚ στα εκτός έδρας ματς, όχι μόνο λειτούργησαν ως σανίδα σε δύσκολες περιόδους, αλλά αποτέλεσαν εφαλτήριο ώστε να επιστρέψει και να διεκδικεί τον τίτλο. Γενικά, οι παίκτες του Μπεν Σιμόν συμπεριφέρονται κάπως διαφορετικά παίζοντας ως φιλοξενούμενοι. Τουλάχιστον οι αριθμοί δείχνουν ότι εκτός έδρας περιμένουν πιο πίσω, αφήνοντας λιγότερους χώρους στον αντίπαλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ