aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΑΕΚ: Η ελπίδα να γίνει πράξη!

ΑΕΚ: Η ελπίδα να γίνει πράξη!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Καιρός ήταν! Δεν γινόταν να συνεχιστούν άλλο οι  ατυχίες που συνάντησε η ΑΕΚ στην προσπάθεια μιας νέας ευρωπαϊκής διάκρισης, όμοιας (και γιατί όχι καλύτερης) της περσινής.

Το βράδυ της Τετάρτης, οι πρασινοκίτρινοι ήταν αποφασισμένοι για όλα, μόνο όμως που οι διαδοχικές αποτυχίες την έφεραν στο σημείο να έπαιζε το τελευταίο της χαρτί, απέναντι στη Πέτζα του Κοσσόβου. Ευτυχώς, όμως, αυτή τη φορά το… χαρτί ήταν άσος.

Κάπως έτσι μπορεί να παρομοιασθεί η επιτυχία της Τετάρτης, που πλέον πρέπει να εξαργυρωθεί σε μια βδομάδα, όταν θα υποδεχθεί τους Ρουμάνους της Κλουζ, αλλά μέχρι τότε… έχει ο Θεός, τη στιγμή που αν εκτελεσθεί το καθήκον (νίκη) θα πρέπει να περιμένουμε και τις βαθμολογίες των άλλων ομίλων.

Αν η ΑΕΚ έχει 8 βαθμούς, σίγουρα οι πιθανότητες για να πάρει ένα από τα «τέσσερα εισιτήρια τρίτων» θα είναι σαφώς περισσότερες από το αν τερματίσει στους 7 (ελάχιστες θα είναι οι πιθανότητες σε τέτοια περίπτωση).

Μένουμε όμως στο παιχνίδι της Τετάρτης, ένα παιχνίδι που άρχισε… στραβά και έληξε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο! Οι Γκότγουιν και Τόμας ήταν οι παίκτες που έκαναν τη διαφορά, με τα πλάνα του Λίνου Γαβριήλ να συναντούν την πράξη εντός των τεσσάρων γραμμών, χάριν κυρίως στην εξαίρετη απόδοση των δυο Αμερικανών. Πλέον η ομάδα, ανεβαίνει και ψυχολογικά και περιμένει τους Ρουμάνους. Μαζί με τον κόσμο της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ