aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Η ελπίδα για αναρρίχηση και μείωση από την κορυφή

ΑΕΚ: Η ελπίδα για αναρρίχηση και μείωση από την κορυφή

Η πέμπτη διαδοχική νίκη και η ελπίδα για αναρρίχηση στη βαθμολογία και μείωση από την κορυφή, περνά από το «Τάσος Μάρκου» για την ΑΕΚ. Απέναντι στο Παραλίμνι απόψε (19:00, Cytavision 1) θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Θα έχει ασφαλώς την ετικέτα του φαβορί, έχοντας υπόψη της όμως τα τρία χαστούκια με το ίδιο σκορ (1-2) στις τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα των βυσσινί.

Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα πάντως έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με τις παγίδες που κρύβουν παιχνίδια όπως το αποψινό: «Πολλές φορές τα ματς με ομάδες που βρίσκονται στα χαμηλά είναι πιο δύσκολα. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί, συγκεντρωμένοι και δεν θέλω δικαιολογίες ούτε για το γήπεδο, ούτε για τον αέρα, ούτε για τίποτα. Αν δώσουμε το 100% θα είμαστε κοντά στη νίκη, αν δεν το κάνουμε όμως, δεν θα φτάσουμε στους τρεις βαθμούς».

Ο Ισπανός προπονητής εκφράστηκε με καλά λόγια για την ομάδα από το Παραλίμνι, αναφέροντας τα εξής: «Είναι ομάδα που βλέπουμε ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. Αναλύοντάς την, βλέπουμε ότι είναι πιστή στο πλάνο του προπονητή της (σ.σ.: Μαρίνος Σατσιάς) και διαθέτει καλούς παίκτες όπως οι Ντιαβαρά, Μέιρα, Ρουσιάς και Λουσέρο. Όπως είπα προηγουμένως, περιμένω πολύ δύσκολο αγώνα. Είναι σκληρός αντίπαλος».

Διαβάστε επίσης: 

ΑΕΚ: Τα δύο «ψευτοεννιάρια» του Χοσέ Όλτρα

ΑΕΚ: Το δυνατό χαρτί και το περιθώριο βελτίωσης

AEK: Σαν… καμπανάκι κινδύνου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ