aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Η διπλή «μάχη» του Μπεν Σιμόν

ΑΕΚ: Η διπλή «μάχη» του Μπεν Σιμόν

Μεταξύ αφοσίωσης στην ΑΕΚ και ονείρων στην Εθνική ομάδα του Ισραήλ.

Σε κίνηση που επιβεβαιώνει τα πρόσφατα δημοσιεύματα, ο Ραν Μπεν Σιμόν, προπονητής της ΑΕΚ, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα μετά το πέρας της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας του Ισραήλ.

Ο έμπειρος προπονητής, έχοντας διαμορφώσει ιδιαίτερη σχέση με το οικοδόμημα της ΑΕΚ, τόνισε την πλήρη αφοσίωσή του στην ομάδα μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν, ξεκαθαρίζοντας ότι θα δώσει πάνω από το 100% για την επίτευξη των στόχων. Η δήλωσή του, μετά το τέλος της σπουδαίας νίκης επί της Πάφος FC (3-0), αναδεικνύει τον επαγγελματισμό και το πάθος του για επιτυχία, χαρακτηριστικά που τον καθιστούν έναν από τους πλέον σεβαστούς προπονητές στην ομάδα της Λάρνακας.

Ο Μπεν Σιμόν, επισήμανε τη δυνατότητα της ΑΕΚ να παλέψει μέχρι τέλους για τον τίτλο, δηλώνοντας έτοιμος να κάνει τα πάντα για να φέρει τον πρώτο τρόπαιο πρωταθλήματος. Η στάση του Ισραηλινού κόουτς, αποτελεί ένδειξη της αποφασιστικότητας που έχει εμφυσήσει στο σύνολο, δίνοντας γερή ώθηση στους στόχους της ΑΕΚ πριν από την αποχώρησή του.

Οι κιτρινοπράσινοι, μπήκαν αποφασιστικά στο ματς της 6ης στροφής των πλέι οφ, κατάφεραν στο 7’ να πάρουν κεφάλι στο σκορ (αυτογκόλ Κβίντα), ενώ με τους Σολ (18’) και Πονς (25’) κλείδωσαν το τρίποντο. Στη συνέχεια, έριξαν ρυθμό και παρά το γεγονός πως δέχτηκαν πίεση, διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους και εκμεταλλεύτηκαν την ψεσινή ήττα του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ