aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Η διαχείριση του Καταλά

ΑΕΚ: Η διαχείριση του Καταλά

Στραβοπάτημα στο Μακάρειο με την ΠΑΕΕΚ (2-2), εμφάνιση κατώτερη των προσδοκιών, έλλειψη συγκέντρωσης σε καθοριστικές στιγμές, προβλήματα λόγω κορωνοϊού και στον ορίζοντα δύσκολη εβδομάδα με δύο παιχνίδια. Αυτή είναι η κατάσταση που έχει μπροστά του ο προπονητής της ΑΕΚ, Νταβίδ Καταλά.

Ο Καταλανός προπονητής δεν θέλει σε τίποτα να μπει σε κίνδυνο η πορεία της ομάδας του στο κύπελλο κατά τον αυριανό πρώτο αγώνα (πάλι) με την ΠΑΕΕΚ, που θα διεξαχθεί στη Λάρνακα. Ούτε να ρισκάρει νέο ψυχολογικό σοκ πριν από την αναμέτρηση με την Ανόρθωση στο «ΑΕΚ Αρένα» για τη 18η αγωνιστική. Παιχνίδι στο οποίο θέλει να παρουσιάσει τους κιτρινοπράσινους όσο πιο έτοιμους και κατά συνέπεια, ανεπηρέαστους από τα τρία συνεχόμενα ματς σε διάστημα δέκα ημερών (ΠΑΕΕΚ 2-2 14/1, ΠΑΕΕΚ 18/1, Ανόρθωση 24/1).

Επομένως είναι θέμα διαχείρισης του κακού αποτελέσματος στη Λευκωσία, μα και του έμψυχου δυναμικού ενόψει της συνέχειας. Με την ελπίδα φυσικά από το προπονητικό επιτελείο ότι η μετάλλαξη Όμικρον δεν θα επιφέρει νέα προβλήματα στις τάξεις των Λαρνακέων, ώστε να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές στα δύο παιχνίδια. Ενδεχόμενο που αν ισχύσει θα επιτρέψει στον Καταλά να κάνει καλύτερα τις επιλογές του στα δύο παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ