aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Γυρίζει σελίδα με τον Ηλία

ΑΕΚ: Γυρίζει σελίδα με τον Ηλία

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η ΑΕΚ έχει γυρίσει σελίδα μετά την αποχώρηση των Ιμανόλ Ιδιάκεθ και Άντερ Μουρίγιο. Με τον Ηλία Χαραλάμπους στον πάγκο θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες για να ανέβει η ψυχολογία. Ο Κύπριος υπηρεσιακός προπονητής είχε τονίσει ότι η ομάδα χρειάζεται ηρεμία αυτή τη στιγμή και για να έρθει η πολυπόθητη ηρεμία χρειάζονται επιτυχίες. Το σημερινό παιχνίδι με την Πάφος FC στο ΑΕΚ Αρένα προσφέρεται.

Όχι πως θα είναι εύκολη η αντίπαλός της, αλλά είναι ομάδα που η καλή ΑΕΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν μιας και είναι εκτός πλάνου ο τιμωρημένος Σάστρε, καθώς και οι τραυματίες Ακοράν και Σπόλιαριτς. Επίσης, τις τελευταίες ημέρες είχε κάποιες ενοχλήσεις ο Τρισκόφσκι και δεν αποκλείεται να μην αγωνιστεί βασικός.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Τόνιο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιός μπακ ο Τρουγιόλς, αριστερός ο Ιωάννου και κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Μοϊσόφ και Γκονθάλεθ. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Κάσες, Χέφελ και Φιόλιτς (επιτελικός). Δεξιός εξτρέμ θα είναι ο Γιάννου, αριστερός ο Τέτε και στην κορυφή ο Τολεμές. Αν όμως τελικά καταφέρει να βρεθεί στην ενδεκάδα ο Τρισκόφσκι, αναμένεται να μείνει στον πάγκο ο Τολεμές.

Αυτή είναι η επικρατέστερη ενδεκάδα για τον Ηλία Χαραλάμπους, σύμφωνα με όσα δοκίμασε. Οι ποδοσφαιριστές πάντως έχουν δώσει κάτι σαν όρκο νίκης. Έχουν υποσχεθεί και στον εαυτό τους ότι θα τα δώσουν όλα για να έρθει το τρίποντο και θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να ανεβάσουν την ΑΕΚ πιο ψηλά.

Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και με τα μέχρι σήμερα δεδομένα είναι λογικό ο κόσμος να είναι απογοητευμένος με αυτά που βλέπει. Θέλει από σήμερα η ομάδα της Λάρνακας να γυρίσει σελίδα, να αφήσει πίσω της όσα έγιναν και να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών. Μέσα στο «σπίτι» της και με τον κόσμο στο πλευρό της, είναι καλή ευκαιρία από σήμερα να αρχίσει την πολυπόθητη αντεπίθεση.

Προσπάθεια συσπείρωσης του κόσμου

Κινητοποίηση επικρατεί στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ για το σημερινό παιχνίδι. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες γίνεται προσπάθεια συσπείρωσης του κόσμου, κυρίως μέσω των social media, και αρκετός κόσμος θα βρεθεί έξω από το γήπεδο από τις 14:30 για να στηρίξει τους παίκτες, τον Ηλία Χαραλάμπους και τη διοίκηση, σε αυτή τη δύσκολη φάση που περνά η ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ