aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Γκρόμοφ και με βούλα!

ΑΕΚ: Γκρόμοφ και με βούλα!

Και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι ο Αρτέμ Γκρόμοφ, για τον επόμενο ενάμιση χρόνο. Πρόκειται για 33χρονο Ουκρανό, ο οποίος αποτελεί τον εκλεκτό του Τσάβι Ρόκα για την ενίσχυση στην επίθεση (μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός εξτρέμ)

Τελευταία του ομάδα ήταν η Ντνίπρο, στην οποία αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο (14 συμμ. / 1 γκολ), ενώ από τις 7 Ιανουαρίου κυκλοφορούσε ελεύθερος. Στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης σε Βόρσκλα (154 συμμ. / 28 γκολ), Ζόρια (131 συμμ. / 28 γκολ), Ντιναμό Κιέβου (12 συμμ.) και τη ρωσική Σαμάρα (3 συμμ.). Είναι επίσης διεθνής με την Εθνική Ουκρανίας (2 συμμετοχές).

Ο Ουκρανός αποτελεί το δεύτερο μετεγγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ κατά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, μετά τον Μάριν Γιάκολις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκρόμοφ τέθηκε αντιμέτωπος με την ΑΕΚ τον περασμένο Αύγουστου, με τη φανέλα της Ντνίπρο, στους δύο αγώνες για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Oυκρανού επιθετικού Αrtem Gromov για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Ο ποδοσφαιριστής αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στην συνέχεια υπόγραψε τα σχετικά συμβόλαια.

H oικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ