aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Γκουστάβο Λέντες διετίας - από τη «Λα Μασία» στη Λάρνακα!

ΑΕΚ: Γκουστάβο Λέντες διετίας – από τη «Λα Μασία» στη Λάρνακα!

Την καταρχήν συμφωνία με τον 28χρονο Λουίς Γκουστάβο Λέντες για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο πριν την έναρξη της προετοιμασίας για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή.

Πρόκεται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και ξεκίνησε την καριέρα του στην περίφημη «Λα Μασία» της Μπαρτσελόνα, με την οποία αγωνίστηκε μέχρι τη δεύτερη ομάδα. Έπαιξε επίσης σε Καστεγιόν, Ρέους, Νουμάνθια και Θέλτα Β’ στην Ισπανία, αλλά και Ρίο Άβε στην Πορτογαλία.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 28χρονο (28/09/1992) Πορτογάλο μέσο Luis Gustavo Ledes για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο πριν την έναρξη της προετοιμασίας για την ολοκλήρωση της μεταγγραφής.

O Luis Gustavo Ledes την λήξασα σεζόν αγωνιζόταν στην CD Castellon, με την οποία πραγματοποίησε 30 συμμετοχές και σκόραρε 1 γκολ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Corinthians και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Ισπανία με τις Barcelona Β (32 συμμετοχές, 2 γκολ), Celta Vigo B (55 συμμετοχές, 3 γκολ), Reus Deportiu (58 συμμετοχές, 8 γκολ), CD Numancia (51 συμμετοχές), CD Castellon και ενδιάμεσα στην Πορτογαλία με την Rio Ave (36 συμμετοχές, 1 γκολ).

Είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές Ομάδες της Πορτογαλίας.

H oικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ