aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Γκολ στην «Αρένα» μόνο με… αίτηση

ΑΕΚ: Γκολ στην «Αρένα» μόνο με… αίτηση

Σε απόρθητο φρούριο έχει μετατρέψει και τη φετινή σεζόν την «Αρένα» η ΑΕΚ. Η νίκη (1-0) κόντρα στον Απόλλωνα ήταν η έκτη διαδοχική εντός έδρας για το πρωτάθλημα (προηγήθηκαν αυτές απέναντι σε Νέα Σαλαμίνα, Ανόρθωση, Ολυμπιακό, Καρμιώτισσα και ΑΕΛ), μετά και την ισόπαλη πρεμιέρα με αντίπαλο τη Δόξα.

Η δυναμική που αναπτύσσει η ομάδα της Λάρνακας στο «σπίτι» της είναι εντυπωσιακή και ικανή να γείρει σε κάθε αγώνα την πλάστιγγα υπέρ της. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σε επτά ματς πρωταθλήματος ως οικοδέσποινα, η ΑΕΚ σκόραρε 15 γκολ (2.1 ανά αγώνα), ενώ εκτός έδρας μόλις έξι σε πέντε αναμετρήσεις (1.2 ανά αγώνα).

Οι αμυντικές επιδόσεις παράλληλα, των παικτών του Χοσέ Λουίς Όλτρα είναι εξίσου σημαντικές, αφού δέχονται γκολ μόνο με… αίτηση. Μόλις δύο γκολ δέχτηκαν συγκεκριμένα οι Λαρνακείς στις επτά αναμετρήσεις τους στην «Αρένα», και αυτά σε ένα ματς, στη νίκη (4-2) επί του Ολυμπιακού. Στις άλλες έξι αγωνιστικές η ΑΕΚ κράτησε το μηδέν παθητικό!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ