aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Γιάκολις ο πρώτος

ΑΕΚ: Γιάκολις ο πρώτος

Η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαρίν Γιάκολις, ο οποίος είναι ο εκλεκτός του Τσάβι Ρόκα για τη θέση του εξτρέμ. Είναι αδελφός του Αντόνιο, πρώην ποδοσφαιριστή των Απόλλωνα – ΑΠΟΕΛ, είναι 26 χρoνών, δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ως αριστερός εξτρέμ, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης στο απέναντι άκρο, όπως και στην κορυφή.

Ο Κροάτης πλάγιος επιθετικός βρέθηκε στο στόχαστρο του Καταλανού τεχνικού διευθυντή εδώ και περίπου ένα μήνα, ωστόσο στη μέση μπήκαν κάποια διαδικαστικά θέματα με την Ανζέ. Όλα συνηγορούν πως πλέον ξεπεράστηκε κάθε εμπόδιο και ο Γιάκολις θα αποτελέσει το πρώτο χειμερινό απόκτημα της ΑΕΚ για τον Ιανουάριο, παίρνοντας τη θέση του Ερνέστ Ασάντε στον κατάλογο Α.

Στην ουραγό του γαλλικού πρωταθλήματος πάντως δεν αγωνίστηκε πολύ, ενώ προηγουμένως πέρασε επιτυχημένα ως επί το πλείστον από τις Σίμπενικ, Μουσκρόν, Βιρτόν, Ρόσελαρ, Αντμίρα Βάκερ και Χάιντουκ Σπλιτ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ